Seninle Bir Gece (The Derrings #3)

8 puan

Jane Guthrie kocası öldükten sonra evinde kayın biraderi ve ailesi ile yaşamaya başlamıştır. Kocasının ilk evliliğinden olan oğlu yeterli yaşa gelip hakkı olan varisliği alana kadar sorumluluk kayın biraderindedir. Jane ise kendi evinde hizmetçi konumundadır. Kayın biraderinin kendisine olan ilgisinden kaçar, onun çocuklarına bakar yetmezmiş gibi birde bir şeyi beğenmeyen karısı ile ilgilenir.
Jane'nin evliliğinde çocuğu olmamış eşinin zaten çocuğu olduğundan kısır olanın kendisi olduğunu düşünmüştür. Evliliğin de mutlu olmamış hatta kocasını yatağında hizmetçisi ile basmıştır. Mutsuz geçen hayatı kocası öldükten sonrada değişmemiştir. Sadece bir gecelik özgürlük için maskeli bir baloya gitmeye karar vermiştir.
Baloda ise çocukluğundan beri aşık olduğu ama kendisini değil de ablasını seçen üstelik ablası tarafından da bir dük için istenmeyen St.Claire Kontu Seth Rutledge ile karşılaşır.

Seth kız kardeşinin kaza sonucu kör olmasından kendini sorumlu tutmuş hem bu olay hem sevdiğini düşündüğü kadın tarafından istenmeyişinden sonra donanmaya gitmiştir. Babası ona geri dönmeyeceğini düşünerek donanmada bir subaylık ayarlamıştır ama ilginçtir abisi ölünce kontluk Seth'a kalır. Seth ise dönünce kız kardeşi Julianne ile anlaşabilen kendisine bir şey olursa ona bakabilecek ve kendisine varis verebilecek bir eş arayışına girer.

Baloda Jane ile Seth karşılaşırlar. Jane tanısa da Seth onu tanımaz. Seth o gece Aurora adını verdiği bu maskeli kadından etkilenir. Yıllar sonra görmediği Jane ile karşılaşınca ilk kez gördüğünü düşünür ve Jane'den de etkilenir. Jane bir gece yine baloya katılır ikili bu kez birlikte olur ve işler o geceden sonra değişir.

Seth onu sevemedim Jane'i gördüğünde Jane'i unutup eş bulmalıyım dedi Aurora'ı gördüğünde unutup eş bulmalıyım dedi sevemedim evet önce anlamamak doğal ama ikisi içinde yoğun hissetmek sevemedim. Kitabın sonuna kadar Seth sevip sevemediğini anlamadı hatta son iki sayfada Jane'nin yanına giderken bile yok daha neler sevmiyorum dedi gidince birden sever oldu. Yine acele bir son oldu. Çeviri o korkunç çeviri Seth'in bölümlerini okuyorum birden Jane oluyor başı sonu belli olmayan bölümlerle geçti yani. Yazarın en kötü kitabı diyebilirim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »