Hırsız (Love Me With Lies #3)

Kendime Not
Aşk sabırlıdır; aşk naziktir.
Aşk övünmez ya da büyük konuşmaz.
Aşkta kibir yoktur;
Asla kaba, yavan ya da uygunsuz, bencil değildir.
Kolay kolay sinirlenmez.
Aşk yanlışların çetelesini tutmaz.
Aşk güvenir, umut eder ve ne olursa olsun katlanır.
Aşk asla eskimez.
Onun için savaşacağım.

Caleb Drake, ilk aşkını asla unutmadı. Evlendiği zaman da. O evlendiğinde de. Hayat birdenbire dönüp dolaşıp aynı noktaya gelince Caleb'ın, soğuk ve çekici Olivia Kaspen'ı geri kazanmak için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermesi gerekir. Ama hayatta her hareketin bir sonucu vardır ve çok yakında Caleb, bazen aşkın katlanılmaz bir bedelle geldiğini öğrenecektir.

Kendime Not
Aşk sabırlıdır; aşk naziktir.
Aşk övünmez ya da büyük konuşmaz.
Aşkta kibir yoktur;
Asla kaba, yavan ya da uygunsuz, bencil değildir.
Kolay kolay sinirlenmez.
Aşk yanlışların çetelesini tutmaz.
Aşk güvenir, umut eder ve ne olursa olsun katlanır.
Aşk asla eskimez.
Onun için savaşacağım.

Caleb Drake, ilk aşkını asla unutmadı. Evlendiği zaman da. O evlendiğinde de. Hayat birdenbire dönüp dolaşıp aynı noktaya gelince Caleb'ın, soğuk ve çekici Olivia Kaspen'ı geri kazanmak için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermesi gerekir. Ama hayatta her hareketin bir sonucu vardır ve çok yakında Caleb, bazen aşkın katlanılmaz bir bedelle geldiğini öğrenecektir.


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

Okuduğum en iyi seri!

9 puan

caleb tarafından hikayeye devam ediyoruz... güzel sıkıntılı olan calebe oluyor arada kalıyor ne yapalım hayat işte herkese her istediği vermiyor desem de er yada geç herşey güzel olabilir...umudunuzu kaybetmeyin calebi dinleyin :)

10 puan

okuduğum en iyi serilerden biriydi...
yazar bu kitapta da coşmuş!
benden 5 puanı kaptı...
Caleb caanım benim "NE ÇEKTİN BEEE!!" demek istiyorum kendisine...
aşk bu kadar acımasız olur mu??
oluyormuş bu seri ve bu kitap sayesinde okudum,öğrendim...
kaldığı iki çılgın kadın arasında o kadar eziyet çekti ki!!
ben olsam onun yerinde ikisini de birbirine vura vura döverdim!!
ne yapsa ne etse Leah'ın kötülüklerinden ve bencilliğinden,Olivia'nın kararsızlık ve korkularından kurtulamadı...
ve o kadar inatçı takıntılı bir karakterdi ki kendisi bu kadar sıkıntı içinde bile Olivia'ya olan aşkı bitmedi,bitmek bilmedi...
kitabı okurken hep "bırak şu kadını,kurtul şundan" dedim durdum...
"yenisini,daha iyisini bul"diye düşünmekten bir hal oldum...
ben bunları tekrar ederken ise Caleb şu şekilde düşünüyordu:

"Tanrım.Olivia'yı düşününce içimi huzur kaplıyordu.Bana ait olmayabilirdi ama ben ona aittim.Artık bu konuda savaşmak gereksizdi.Yüzüstü düşerek ona doğru yuvarlanıp duruyordum.Eğer Olivia Kaspen'a sahip olamazsam yalnız kalacaktım.O benim hastalığımdı.On yıl sonra bu hastalığımı başka kadınlarla iyileştiremeyeceğimi nihayet anladım."

şimdi bunu düşünen bir adama ne denir...
bende bu satırlardan sonra "elinden geleni ardına koyma" ve
"YÜRÜ BEEE ADAMIM" cümleleri ile okumaya devam ettim...
bu kitabın Caleb tarafından anlatılıyor olması ilk iki kitapta ki sinir krizi olayından okuyucuyu korumuş...
iki hatunun da savaşmasına değecek iyi bir adamdı...
bulursanız bir Caleb kaçırmayın derim ;)
her ne kadar başına gelenleri hak etmediyse de bu kadar tatlı, bu kadar sevilesi olması hatta hatunlar için bir ödül sayılabilecek bir adam olması onun bu sıkıntılı aşk işlerinin içinde debelenmesine sebep oldu diyebiliriz...
bende caleb için üzüldüm ve kitabı okurken kendisine aşık olamamak için elinden geleni ardıma koymadım ;) bir de benimle mi uğraşsın zavallım :)
onun da hataları vardı... yok diyemem ama Olivia ve Leah'ın yanında melek sayılırdı bence...
konudan ya da Caleb ile ilgili düşüncelerimden daha fazla bahsetmesem iyi olur sanırım...
biraz daha uzatırsam olay spoiler vermeye girecek...
işte böyle söylene söylene,bazı yerlerde yüreğim hoplayarak,bazen de üzülerek lakin karakterle yaşayarak okuduğum bir kitap oldu...
genelde her kitabı seven bir okuyucuyum ama bu seri ve bu kitabın yeri bende ayrı olarak kalacak...
bu arada son derece keyifle okuduğum bu seri bittiği için biraz hüzünlüyüm de belirtmeden geçmeyeyim dedim :(
her zaman böyle farklı,acayip,insanı delirten ama yine de elinizden bırakamayacağınız kadar sürükleyici kitaplar ya da seriler bulmak zor..
gerek anlatımı, gerek çevirisi, gerek karakterleri,gerekse de kitap kapakları ile son derece farklı bir seri...
benim ŞİDDETle tavsiyemdir...
hazır böyle değişik bir kitap bulmuşken KAÇIRMAYIN!!!!

5 puan

Muhteşem olmasa da güzel bir kitap. Bir Erkeğin ne olursa olsun neler yaşanırsa yaşansın aşkından hiç vazgeçmemesini anlatıyor. Akıcı ve çabuk okunabilir bir kitap olduğunu söyleyebilirim.

9 puan

1.kitap #Firsatci
2.kitap #Tehlikelidir
3.kitap #Hirsiz
Gercekten.harika bir seriydi
#Olivya #Leah #Celab bu.uclu inanilmaz bir seriydi. Kotu kadinlari hic.bi zaman sevmemisdim ama heb bir sekilde sempatimi kazanmislardi ama Leah ram bir bas belasi Kizil Cadi !!! Nedret ettim.desem yeridie.
3 kitapda da bir gecmia bir.gunumuz sekli.deki anlatima bayildim.zaten.bu tarz.anlatimlari da seviyorum okunmaya deger bir.seri ve.oldukcada keyifli ve eminim.hepiniz Celab gibi aşik bir erkek.istiyeceksiniz cunki ben.onu istiyorum ...

Kendime Not !
Onun için Savaşacağim ..!

7 puan

Olmadi bence.
Iki kitap okuduk bol entrika,yalanlar,trajik sonlar....
Bu kitap baska olmaliydi son bes sayfaya sıkıştılmamlıydı mutluluk daha fazla okumalıydık.Açıkçası Beklentimi karşılamadı,hayal kırıklıgına uğradım.

10 puan

Hikaye bitti! Ne desem bilmiyorum o kadar heycanla okudumki 1 gün içinde bitirdim. Hem güldüm, hem ağladım, hem kızdım ve fazlasıyla etkilendim Caleb ve olivia nın aşkı hafizamdan uzun süre silinmeyecek bu bir kesin...

7 puan

"Love Me with Lies" serisinin son kitabı ve Caleb tarafından anlatılan kitabı bitirmiş bulunuyorum. Seride en çok sevdiğim kitap oldu çünkü Caleb sanki daha fazla aşkına sahip çıktı Olivia'dansa.

Bir kadın yazar tarafından bir erkeği yazmak zor olsa gerek ama Tarryn Fisher bunu oldukça başarılı bir şekilde yazmış ve diğer kitaplara göre daha akıcı daha duygular hissedilir boyutta geldi bana.

İlk kitaptan beri hep Caleb'in düşüncelerini duygularını merak etmiştim, Olivia o kadar salakça adımlar attı ki Caleb'in neler hissettiği benim için hep muamma olmuştu ve bunları okumak paha biçilemezdi.

Başta aşk Caleb'i sonra baba Caleb'i sonra ihanete uğramış Caleb'i, daha sonra aşkınden koşan Caleb'i ve son olarak da kaybetmişliği kabullenmiş Caleb'i okuduk. Kitabın gidişatı onu gösteriyordu ama yazar yine ters köşe yapıp kitabın sonunda okuru bildiğin şaşırtarak aşkı kazandırdı!

Aşk romanlarında aşkın kazandığı kitapları severim ve bu seride de onu okumak çok güzeldi.

Kitaba dair bahsetmek istediğim çok nokta var, özellikle Caleb'in aşkı için çırpınışlarına Olivia'nın verdiği karşılıklarda hakkında.. ama kitap içeriğine giren bir yorum yapmak istemiyorum. Zaten kısacık bir kitap bir zahmet seriyi alıp okuyun ;)

Yorumumu bitirmeden önce Caleb'in annesinin Olivia'yı hiç sevmediğini onaylamadığını söylemek istiyorum ama buna rağmen Caleb'e söyledikleri çok hoşuma gitti. Onu sizlerle paylaşmak, alıntılamak için kendimi durduramayacağım :)

~~~*~~~
"O kıza karşı olan bütün antipatimi bir kenara bırakacağım ve yararlı bulabileceğin bir şey söyleyeceğim."
Dinledim. Antipatisini bir kenara koyuyorduysa muhtemelen akıllara durgunluk verecek bir öğüt gelmek üzereydi.
"Üç şey," dedi elime yavaşça vurarak. "Onu sevmende bir sakınca yok. Durma. Ona olan hislerini kapatırsan her şeyini kapatabilirsin. Bu da iyi bir şey olmaz. İkincisi, onu bekleme.Hayatını yaşaman lazım - yakında bebeğin olacak." Büyük finali beklerken hüzünlü bir şekilde bana gülümsedi. "Ve son olarak... Bekle onu."
Yüzümdeki şaşkınlık ifadesini görünce gülümsedi. "Hayat sana yardım etmez,seni paramparça eder. Aşk zalimdir ama iyidir. Bizi hayatta tutar. Ona ihtiyacın varsa o zaman bekle. "
~~~*~~~

Yorumumu bitirirken sizlere dürüst olarak söylemek istiyorum ki oldukça keyif olarak, olay döngüsünde zaman zaman şaşırarak ve aşk dolu sahnelerde gülümseyerek okuduğum bir seri oldu. Seriyi sevdim bence bir tatmalısınız ama kesinlikle kitapları peş peşe okumalısınız. Zaten topu topuna 3 kitap arkadaş, bir çırpıda bitiyor ;)

8 puan

Kitabı bitirdikten sonra duygularım o kadar çok ve o kadar karışıktı ki,kitaba başlamadan önceki yorumlarımda da söylediğim gibi bu kitaba pek şans tanımıyordum.Ama beni gerçekten etkiledi.Etkilememesi mümkün değil zaten.O son bölümde zaten...
Kitabın ilk başlarını çok da sevememiştim açıkçası.Ama şöyle dönüp baktığımda fena bir seri değil.Zaten biz okuyucuları sinirlendirmek için yazılmış bir seri olduğunu anladım.Farklıydı.
Caleb'a bayıldım.Bir adam bu kadar sevebilir mi?Böyle adamlar varsa bizleride görsünler.AMİN! 🙏😂
İlişkileri hep engellere takıldı ama en sonunda başardılar.O kadar sevindim ki anlatamam.Tabii,bazı kötü durumlarda oldu sonunda,onları okuyunca görürsünüz ben söylemeyeyim.
Kitaba başlamadan önce azıcık da olsa seveceğimi söyleseydiniz büyük ihtimalle inanmazdım,inanamazdım.Ama her şeyi alt üst etti ve ben serinin en en en güzel kitabını bu kitap olarak belirliyorum!☺️
Uzun bir aradan sonra günümüz aşk,dram kitaplarına ara vermiş bulunuyorum ve fantastik,paranormal,bilim kurgu,distopya kitaplarından tavsiyelerinizi bekliyorum 😁😄
Kitap genel olarak güzel ama ben seriyi favorilerime alamayacağım maalesef.Yine güzel bir sonu hak ediyordu ve oldu.😘😉
Dip not:Leah senden nefret ediyorum!!!!😠😡

Profil Resmi
10 puan

harika bir serinin son kitabıydı.. 3 kitap içinde en sevdiğimdi diyebilirim. okumak isteyen herkese tavsiye ederim.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 312 sayfa
Haziran2014 tarihinde, Aspendos Yayınevi tarafından yayınlandı


Dil
Türkiye Türkçesi

Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

Gulare
1 kişi

Okumuşlar

Jace Wayland Lulu Marley Hiera ozlemyazici2004 ayfesa
59 kişi

Okumak İsteyenler

didar fb persephone. aysearik1979 giizemss obriner
11 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski