Tehlikeli Kızıl (Love Me With Lies #2)

Sevgili Fırsatçı,
Onu benden alabileceğini sandın ama kaybettin. Ve şimdi benim olduğuna göre onu elimde tutmak için her şeyi yaparım. Şüphen mi var? Senin olması gereken her şey benim. Olur da merak ediyorsan; aklına bile gelmiyorsun artık. Onu bırakmayacağım Hem de hiç.
Tehlikeli Kızıl
Leah Smith sonunda istediği her şeye sahiptir. Tam olarak öyle olmasa da. Evliliği, ömür boyu sürecek bir bağlılıktan ziyade daha çok bir borç gibiydi. Oluşturmak için var gücüyle uğraştığı imajı ise gözlerinin önünde dağılıp gidiyordu. Yeni bir rol ve sırlarla dolu geçmişiyle Leah, çaldığı şeye sahip çıkmak için ne kadar ileriye gideceğine karar vermeliydi.

Sevgili Fırsatçı,
Onu benden alabileceğini sandın ama kaybettin. Ve şimdi benim olduğuna göre onu elimde tutmak için her şeyi yaparım. Şüphen mi var? Senin olması gereken her şey benim. Olur da merak ediyorsan; aklına bile gelmiyorsun artık. Onu bırakmayacağım Hem de hiç.
Tehlikeli Kızıl
Leah Smith sonunda istediği her şeye sahiptir. Tam olarak öyle olmasa da. Evliliği, ömür boyu sürecek bir bağlılıktan ziyade daha çok bir borç gibiydi. Oluşturmak için var gücüyle uğraştığı imajı ise gözlerinin önünde dağılıp gidiyordu. Yeni bir rol ve sırlarla dolu geçmişiyle Leah, çaldığı şeye sahip çıkmak için ne kadar ileriye gideceğine karar vermeliydi.


Değerlendirmeler

değerlendirme
10 puan

kızıl kafanın bakış açısı ile yazılmış..gayet sinir bozucu olarak seri devam ediyor ama elinizden bırakamıyorsunuz komploların sonu yok..tavsiye ettiğim bir seri

9 puan

Yine muhteşem bir kitaptı.Sıradan bir konusu olmasına rağmen sayfalar su gibi aktı gitti.Yazarın kalemi gerçekten çok iyi.İlk kitapta kızıl kafaya sinir olmuştum ama bu kitapta onun için üzüldüm.Hatta yer yer Leah'a hak bile verdim.(spoiler olmasın diye yazmıyorum :D )Serinin son kitabını okumak için sabırsızlanıyorum.Kesinlikle tavsiye ederim :)))

8 puan

Birinci kitaptaki olayların devamı olduğu ve durumun bir de öteki tarafını gösterdiği için zorlukla sabrederek okudum.
Bu kadın ne yelloz ne cadalozmuş! Ailesi ve çevresinde yaşadığı olumsuzluklardan dolayı böyle biri olduğu hissi de verilmiş ama bu kadın üzerine bende merhamet oluşturmak için yetmedi.
En çok da bebeğine olan tavırları beni çok sinirlendirdi.
Yine de üslup ve dildeki doğallık gayet iyiydi.
Üçüncü kitabı sabırsızlıkla bekliyorum :)

10 puan

Kesinlikle adının hakkını veriyor. Yazar harika bir iş çıkarmış. Leah her zaman Caleb'ı çok seviyorum diyor ama bunun sevgi olmadığını ne zaman anlicak çok merak ediyorum herkez ile birlikte kendinide mahfetmeye meyilli bir insan.

6 puan

Vaoov,bu nasıl entrika dolu bir kitaptır.Bu seride hiç mi saf,masum birileri olmaz.Sinirden köpürdüm resmen yav.
Birinci kitaba göre bir tık daha sevdim bu kitabı.Ama kesinlike,katiyen bu seri benim favori serim olamaz.İçinde Leah gibi biriside olunca.Yılaaan...
Bir aşk ancak bu kadar imkansız olabilir günümüzde.Bir kavuşamadılar hep dümen döndürüyor birileri.İlla ki o düme dönecek..
Yazarın üslubuna o kadar alıştım ki,keşke başka türde kitaplar yazsa veya yazmışsa da bizde okuma şansı bulalım.Duyurulur.😂😂
Kitabın Leah'nın ağızından yazıldığını görünce bir şok yaşamıştım.Okumamayı dahi düşündüm ama seri olunca kuralımı çiğneyemedim.Kitap zaten bildiğimiz olayları Leah'nın bakış açısından işlemiş.Tabi bilmediklerimiz de vardı ama ben gerçekten sıkıldım.Hele o Estella'ya acıyorum,yazık yavrucağa(Estella:Leah'nın Caleb'i elinde tutması için oynadığı bir oyunun parçası olarak dünyaya gelen bir insan tanesi.).
Bazı yerlerde nedense Leah'yı anlamaya başlarken buldum kendimi.Böyle bir anlayış gösterdim nedensizce.Çünkü yazar o kadar güzel anlatmış ki Leah'nın dünyasını,sizde anlayışlı yaklaşıyorsunuz,içten içe acıyorsunuz Bayan Kızıl'a.
Kabul etmem gerekir ki sonuna ,o son cümleye, çok şaşırdım.Hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey olacağı.
Velhasıl-ı kelam,seriye başladıysanız devam edin,her zaman ☺️😄

Profil Resmi
10 puan

fırsatçı kitabının devamı olan bu kitapta tek kelime ile muhteşemdi. hemen 3. ve son kitaba geçmek istiyorum :)

5 puan

Hemen belirtim yoksa icimde kalicak !!Leah Seni cadolos seni ise yaramaz cadi !!!
Okadar cok kotu karakterli kitap okudum ama hic birinden.bukadar nefret etmedim ya !!!
Tamamen yenildigini cikis kapilari bittigi anladiginda bile sevsigi erkege son darbeyi bile vurmaktan cekinmeyen biri !!!
Sirf 3.kitabi okumak icin bir gecede 2.kitabida bittirdim ve artik Celab'i okuyabilic3m aalinda ne #Leah nede #Olivya #Celab'i hakkediyo ya neysese en.azindan Olivyayi yercih ediyorum Leah yerine ki Leah senden nefret.ediyorum !!!
Onca olaydan onca yaptigi aeyden aonra bile birkere.kendine bakip hata nerde.seklinde.dusundemen Herkes neden Olivyayi seviyor diye dusunmen bile tamamen kibirlilikten !!
Yazar hakkaten.cok sinir bozucu bi karakter olusturmuas. Sozde asik oldugu adamin hayatini cehenneme cevirmekte ustune yok.

7 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2015/01/tarryn-fisher-tehlikeli-kzl-love-me.html

"Love Me with Lies" serisinin 2. kitabı Tehlikeli Kızıl'ı sonunda okuyabildim. İlk kitaptan sonra fazla entrika yüklemesi ile ara vermiştim seriye ve bu sefer peş peşe okudum 2. ve 3. kitapları.

İlk kitap Fırsatçı'da Olivia & Caleb & Leah arasındaki aşk üçgenini bir kısmını okumuştum. Daha doğrusu Olivia tarafından olan kısmını okumuştum.Zaman zaman sinirlenmiş, üzülmüş, aşkına sahip çıkmamasına kızmıştım. Orada Leah Smith ile tanışmıştım ve şimdi de Tehlikeli Kızıl ile Leah'ı yakından tanıdım.

Kitaba yeni başlayanlara hep bu kitabın Leah'ı anlamamıza yardımcı olacak, kendince yaptıklarını haklı gösterecek sanmıştım ama yanılmışım! Kadın tam anlamıyla şeytan!
Bu kitabı serinin devamı olduğu için okudum ve okurken karakterden dolayı kitabı sevemedim. Yanlış anlaşılmasın ne konuda ne çeviride ne de kitabın bütününde bir şey görmedim, gayet itinayla basılmış bir kitaptı benim kitabı sevememe nedenim tek kelimeyle... Leah!

Ya bir karakter, okurken hiç mi sempati uyandırmaz? Leah,bir gıdım bile sempati uyandırmadı... Caleb iyi sabırlı çıktı, ben olsam kapının önüne koyardım yani, o kadar! Ama bazen... bazen söylediği şeylerle cidden mantıklı dedim yani :)

Leah'ın Olivia ile karşı karşıya geldiği sayfaları çok sevdiğimi söylemek istiyorum :)

Tarryn Fisher'in oldukça kendine özgü, değişik ve özgün bir kurgu yeteneği olduğunu ilk kitapta fark etmiştim ki bu kitapta ve 3. kitap Hırsız'da daha da belli oldu!
Özgün anlatımları severim... Bu seri de bu yüzden beğendiğim serilerden oldu :)

9 puan

Birinci kitap Fırsatçı da Olivia pek çok kötü şey yapmıştı ve Leah'ı çok kötü biri olarak görüyordu ben de öyle gördüm haliyle Tehlikeli Kızıl'ı okuyana kadar. Bu kitabı okuyunca kitabın son sayfasına gelene kadar Leah'a hak verdim olayların devamını ve geri dönüşlerde de geçmişte olanları okuyunca %100 haklıydı kendince. Çok hoş, akıcı ve değişikti, kötü karakterin gözünden olaylara bakmak ilginçti. Birinci kitaptan daha güzeldi.

Profil Resmi
7 puan

Güzel sürükleyici bir seriydi.Üç kitabı da arka arkaya okuyan bir insan olarak serideki en iyi kitabın tehlikeli kızıl olduğunu düşünüyorum.Olivia'nın aksine aşkı için savaştı ama genede Caleb'i elinde tutmayı başaramadı.


Baskı Bilgileri

Karton Cilt, 296 sayfa
Şubat2014 tarihinde, Aspendos Yayınevi tarafından yayınlandı



Benzer Kitaplar

Şu An Okuyanlar

happywish Sümbül
2 kişi

Okumuşlar

inci hafize The Reading Lady Jace Wayland Romantik Optik
61 kişi

Okumak İsteyenler

zeyneptns Neva persephone. leman_l obriner
11 kişi

Takas Verenler

Takas veren bulunamadı.
Puan : hepsi | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10
Değerlendirme Zamanı: en yeni | en eski