Zevk Mahkumu ( Immortals After Dark #6)

10 puan

Immortals After Dark serisine hızlı bir giriş yaptım, kitapları peş peşe okudum. Bu kitap bitince ise yüzümdeki gülümseme solarak, önceki kitabı almadan niye başladım oldu. Tutkuların Pençesinde kitabının sonu da bu şekidle merakta bırakıcıydı. Yeni kitabı almak için ellerim-pardon pençelerim- kaşınıyor.

Önceki kitaplarda bildiğimiz gibi, Cadeon'un eşi aslında bir ölümlü matematik profesörü olan Holly'dir. Onu izlediği günlerden birinde, genç kadın iblisler tarafından kaçırılır, o da onu kurtarmak için izlerini takip ettiğinde, Holly hepsini öldürmüştür. Bunun nedeni ise hiç kimsenin bilmediği bir şey. Ah tabi Nix biliyor o ayrı konu. Holly aslında bir Valkrye'dir.

Cdeon, büyücü Groot'dan, ülkelerini istila eden Omort'u öldürebilecek tek şey olan kılıcı almak için kirli bir oyun oynamak zorunda kalır.

Eski kitaplarda kısmen gözüken, bu kitapta ise benim favori karakterlerimden olan Rök, bir sonraki kitabın başrolleri olan Rystorm ve Sabine, ki özellikle onların bu kitaptaki olayları bayağı ilginç ve Nix. Cidden bu kadında anlatılanlardan daha fazlası var.

Diğer kitaplardan daha fazla komedi dozu yüksekti. Aksiyon ise hiç durmadan tam gaz devam ediyor. Seriyi okumayanlar varsa ilk kitap Arzuların Esiri'ni gidiniz ve hemen alınız. İrfan yaratıklarını daha fazla bekletmeyiniz lütfen.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »