Yüreğe Söz Geçmiyor (Bridgerton, #1)

10 puan

Bitti bitti bitti! Bitmesinn :( Ay nasıl bekletirim ben bu kitabı kitaplığımda!! Okuduğum en güzel historical türden kitaptı. Şuan tüm yaz bu kadını okuyamayacağım büyük eksiklik! Okul başlar başlamaz alacağım kitaplarını.

Öncelikle Bridgerton ailesiyle tanıştım sonunda. ( Coliin <3 )
Erkekleriyle tanışmaktan daha bi memnunum orası ayrı. :D Gerçi en merak ettiğim en komikleri Hyacinthti. :D Ay bu beni baya güldürdü yahu. Zaten kitabı okurken yüzümde kocaman aptal sırıtış vardı. 32 diş misali... Neyse. Olay şöyle başlıyor ;

Eski dük'ün evliliği aşk üzerine kurulu değildi ama birbirlerine saygılıydı karısıyla. Ve karısının çocuğu olmuyordu ve hep eksik görüyordu.Hamile olduğunda ya ölü doğuyorlardı yada düşüyorlardı. En son hamilelğinde başarılı bi doğum yapmıştı ama kendisi hayata elveda demişti. Simonumuz doğdu ve artık Dük ünvanını korumak için bir erkek evlada sahipti. Taa ki Simon'un konuşamadığını öğrenene kadar. Evet Simon 4 yaşına kadar konuşamadı ve babası reddetti. Öldü dedi. 4 yaşından sonra kekeme olarak konuştu ve inatçılığı ile bunu yendi. Daha sonra babası öldüğünde ne kadar ortalıkta görülmek istemesede bi ortama girdiğinde çekiciliği yüzünden birdaha çıkamadı. Gerçi ilk girişi biraz olaylı oldu. :D Bu Simon -yakışıklı dükümüz- Bridgerton erkeklerinden Anthony'nin en yakın arkadaşı. Ve kız kardeş Daphne <3 Aşk,tutku,komedi,hüzün ne ararsan.. :)
Çok çok çok güzeldi. Çok beğendim. Kesinlikle okuyun derim :) Ben geç tanıştım bu yazarla ama geç olsun güç olmasın. :)

11 yıl, 9 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 1 arası yorum gösteriliyor, toplam 1 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Ben de 3 kitabını okudum serinin ve diğer kitaplarını almak için sabırsızlanıyorum :) Serinin ilk kitabı gerçekten çok ilgi çekici ve güzel ama bence ''En çok beni sev'' serinin en iyisi hemen onu almalı ve okumalısın derim :)

11 yıl, 9 ay     
« geri ileri »