Yolum Aşka Düştü (Sancaktarlar Serisi #3)

10 puan

Meral KIR / Yolum Aşka Düştü
Bence çok başarılıydı.Özellikle bir Türk yazar olarak aşk-polisiye dalında ki kitaplarını çok başarılı buluyorum. Her şey dozunda ne bir eksik ne bir fazla. Gerçi ben ''Aylardan Aşk''ı da çok beğenmiştim ama ''Yolum Aşka Düştü'' kesinlikle yazarın diğer kitaplarından kurgusuyla bir tık daha yukarıda. Sıkılmadan,sayfalarını heyecanla okuyacağınız sürükleyici bir kitaptı. İçinde aşk, aile,dostluk, polisiye, aksiyon, gizem.. her şey vardı.


Sancaktar serisinin bu üçüncü kitabında; merakla beklediğimiz Ahmet Sancaktar ve Sena'nın hikayesini okuyoruz.İşlenen bir cinayet ve sonrasında zan altında kalan Sena, Sancaktar ailesinin özellikle de Ahmet'in desteğini alarak zor günlerini atlatmaya çalışıyor. Ahmet'in umursamaz, rahat tavırlarına zaman zaman sinir olsanız da kimsenin bilmediği gizli dünyasını da öğrenmek gerçekten keyifliydi. Ben okudum çok beğendim.Size de sadece bu kitabı değil, Meral Kır'ın çıkan bütün kitaplarını okumanızı kesinlikle tavsiye ederim..


(Alıntı)

Başını adamın göğsüne yasladı ve''Bu hayal gibi,'' dedi.
Kollarını sıkıca dolayan Ahmet ise, ''Sen hayal kur ve onları gerçekleştirme işini bana bırak '' diyerek Sena'yı hiç bırakmayacağının garantisini dokunuşlarıyla verdi..

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »