Yerde (Up in the Air #3)

10 puan

James ve Bianca'nın ilişkisi kaldığı yerden devam ediyor.
Bianca'nın babası annesini öldürdükten sonra yeniden evlenmiştir. Bianca bunu öğrenmiş sonrada kendisinden bir yaş küçük erkek kardeşinin olduğunu öğrenmiştir. Bir de babasının eşinin öldürüldüğünü üstelik annesi ile aynı şekilde öldüğünü öğrenir. Katil bellidir. James bu yüzden daha korumacı olmaya başlar. Bianca artık bir güvenlik ekibi ile birlikte gezer. Tuvalete bile korumalar ile gider duruma gelir. Uçuş görevlisi olarak çalışmaya devam eder fakat James her uçuşunda güvenlik önlemleri için Bianca'nın bir haftada kazandığının dört katını harcar.

James yine cömert bir aşık. Bianca'ı hediyelere boğuyor, dünyasında ki en değerli şey olduğunu sık sık söyleyerek gösteriyor.
Stephan ve Javier ilişkisi de bol bol yer alıyor. Bu kez Stephan'ın bakış açısından da bölümler var. Bianca ile ilişkileri çok güzel yine çok samimiler bu dostlukları kitapta ki en güzel durumlardan biri.
Bianca kardeşi ile tanışır. James'in geçmişinden görüntü yayınlanır. Bu Bianca'nın kendisini bırakacağını düşünüp korkmasına neden olur ama bunu ikili atlatır. Sonunda seviyorum kelimeleri söylenir. Evlenme teklifi gelir. Bianca kabul eder ama mutlulukları çok sürmez. Bianca'nın babası ortaya çıkar ve bir katliama neden olur. Korumalar ölür. Stephan sayesinde babasından kurtulurlar ama Bianca ile yaralanırlar. Neyse ki bunu da atlatırlar ve mutlu bir sonla veda ederler.

Kitapta önemli olaylar kısa iken ikilinin performansı daha fazla artıyor ve buna fazlasıyla yer veriliyor. Tercihlerin de azalma kesinlikle olmuyor. Olay olmadan uzun bir süre devam ediyor. Tristan ve Danika ikilisini ise merak ediyorum sanırım kitapta en çok merak ettiğim bu oldu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »