Yerde (Up in the Air #3)

6 puan

Evet, bir serinin daha sonuna gelmiş bulunmaktayım. Uçuşta ve Yükseklerde kitapları güzel olsa da bu kitap ne yazık ki tam bir hayal kırıklığı idi. Yazar da bu seriden sıkılmış olacak ki birçok şeyi oldu bittiye getirmiş.

İlk kitapta James'i sevdim, ikinci kitapta Bianca'yı aşırı şaşaaya boğması yüzünden biraz soğudum, üçüncü kitapta iyice soğudum. Elli Ton serisinde Chirstian'ın karakteri saçma bir şekilde çok değişmişti ama BDSM'yi tam olarak bırakmasa da artık kıza daha az acı verir olmuştu. James'in hem karakteri değişiyor hem de BDSM olayını çığırından çıkarıyor. Nerede o ilk kitaptaki tatlı aşık, nerede bu sırf kız üzerinde hakimiyet kuracağım diye şiddetin her türlüsünden çekinmeyen adam?

Olaylar çok gelişi güzel anlatılmıştı. Ve kitapta bir şey dikkatimi çekti, yayın evinden mi yazardan mı kaynaklanıyor anlamadım. Bianca, James'in zamanında Jolane ile yapmış olduğu seks görüntülerini izliyor, sonra James izlediğini öğreniyor ve bir yerlere kayboluyor, o sırada araya Japonya'ya yapmış oldukları yolculuktan bazı kesitler geliyor ama kitaba göre bu yolculuğu yapmalarına daha var, sonrasında yine James'in nerede olduğuyla alakalı sahneye geri dönüyor. Bu durum benim aldığım baskıda mı böyle yoksa başka baskılarda da bu durum var mı? Kitabı okuyanlardan biri beni bilgilendirirse sevinirim.

Sonuç olarak seri iyi başladı ama kötü bitti. Son kitabın faciasından dolayı bence almasanız da olur.

9 yıl, 1 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 3 arası yorum gösteriliyor, toplam 3 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Rica ederim :)

9 yıl, 1 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Kitapta baskı hatasından kaynaklanan sorunlar var.Bu durumu yayinevide biliyor.İkinci baskıda muhtemelen düzelttirler.

9 yıl, 1 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Çok teşekkür ederim :) .

9 yıl, 1 ay     
« geri ileri »