Yeni Bir Başlangıç

9 puan

Ya "Hayatta bir kez" olabilecek bir sey icin ikinci bir şansiniz varsa ?
"İlk görüşte aşk gerçek olabilir mi ? ''

Öncelikle @yabanciyayinlari Harikasin ! Cikarttiginiz kitap ve ayraclariniza bayiliyorum !!!

Bir insani severken bir baska insana ilk goruste asik olabilirmisiniz ?! Dahlia tamda boyle bir duruma dustu. Kitabi elime ilk aldigimda zaten cazibesiyle tasarimiyla beni kendine aşikaşik etti. :D

Dahlia Ben'i seviyor River'e ise asik olmustu.
Konu aslinda okadar guzel ama bir okadarda dallas..

Dahlia Ben'in olumuyle sarsilmis ve toparlanmaya calismaktaydi. ( ki Benin olum sahnesinden itibarek asla inanmadim oldugune ) en yakin arkadasinin zorlamasiyla roportaj yapmaya gider ve roportaj yapicagi kisi tam 5sene once asik oldugu River oldugunu ogrendiginde once.korkar ve terettut eder ama aradan gecen 5seneye guvenerek kendisini tanimayacagini dusunur.

"Aslina bakarsan, bes sene onceki o gece, ona aşik olmam sadece bir dakikami almisti, onu iki gun once şehvetle arzulamam bir saatten az surmustu ve zannedersem, ona karsi bir seyler hissedebilecegimi anlamam bir gunden biraz daha fazla surmustu."

Bu kitap sayesinde.ruh ikizine inandim :D eh kitaplarda belki bagzen gercek olur !?!

" Gozlerinin icine baktim. Belliki O gozler beni felakete surukleyecekti. "

River ve Dahlia'nin yolculuguna kapilicaksiniz. Dahlia nerde bitiyor River nerde basliyor bilmeden kitabin sonuna geliceksiniz.

Ben kitabin seri.oldugunu bilmeden Okudugum icin Her yabanci yayinlari kitabinda oldugu gibi sacimi basimi yolasim geldi ve sinirboldum. Kendileri beni deli etme.konusunda bir numara. Bir.kitap nasi o sonla biter yaaa :(((( Ah Ah @yabanciyayinlari bir gun kapinizi asindiricam simdiden.soyluyorum hazirlikli olun :D

Her neyse Rkadaslar New Aldut - Romance severler bu.kitap tam.size gore fakat dikkat seri devami mevcuttur.

"Sen benim her zaman 'HAYATTA BIR KEZ'im olacaksım."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »