Yemin (Warenne Dynasty, #11)

9 puan

https://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/12/yemin-de-warenne-dynasty-13-brenda.html

Korkunç bir olay sonrası Elysse, en yakın arkadaşı ve aşık olduğu Alexi De Warren ile evlenir. Tabi bu evliliğin şartları Alexi'nin gözünde önüne geçilemezdir bu yüzden karısını evlendikten sonra terk eder ve denize açılır. Altı yıl boyunca da yüz yüze gelmezler.

Alexi ve Elysse çifti okuduğum, aralarında en çok gerilim olan tarihi aşk karakterlerindendiler. Elysse'e fazla vurdumduymaz olduğu anlarda kızsam da, o kendini geliştirse de Alexi aynı inatçılık, kıskançlık ile aldığı kararlar sonrası ikisinin arasının açılmasına büyük ölçüde fayda sağladı. Aslında iki karakterde kavga ettikleri sıralarda söylemedikleri ile ki özellikle Elysse, beni delirtti. Ne vardı düşündüğünüzü çatır çatır söyleseydiniz özellikle sen be kızım. Adam zaten hödük her şeyi yanlış anlıyor.

Kitap tıpkı serinin diğer kitapları gibi bir çırpıda okunacak kadar akıcıydı. Çıkış olarak serinin en son kitabı olsa da, olayların kronolojik sıralaması için benim gibi İmkansız Aşk'tan önce okuyabilirsiniz bu kitabı.

Evet karakterler yanlış anlamalarıyla beni delirttiler. Kitabın büyük çoğunluğu Elysse'in gözündendi. O kocasını bu kadar severken, Alexi'nin bu kadar inatçı ve kaba olması beni deli etti. Sonuçta kimse onu zorla evlendirmedi.

Ben erkek karakterlerin yaptıkları hatalar sonrası süründükleri her bir sayfayı daha da keyifle okuyan biriyim. Bu yüzden Alexi'nin istediğim kadar, en azından Elysse kadar acı çekmemesi beni deli etti. Kitap bitti, serinin son kitabını da bitirdim ama hırsım bitmedi hala ona karşı.

Tabi benim karakterlere kızmış olmam kötü olduğu anlamına gelmiyor kitabın. Aksine oldukça güzeldi. Bir çok tarihi aşk kitabından olaylar ve yazım tarzı sayesinde kendini ayıracak cinstendi. Tarihi aşk okumayı sevenlerin bu seriye başlamasını ve De Warren ailesi ile tanışmalarını, De Warren erkeklerinin sinir bozuculuklarına rağmen tavsiye ederim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »