Yemin (Warenne Dynasty, #11)

10 puan

Elysee O'Neill, Alexi de Warenne ile babası ve kardeşi ile büyüdüğü Jamaika Adasından Londra'ya geldiğinde tanışmıştır. Alexi dış görünüşü ve öz güveni ile onu etkilese de hemen burun kıvırmıştır. Sonuçta annesi Rus bir soylu olmasına rağmen Alexi gayrimeşru bir çocuktu Elysee ise bir hanımefendiydi. Bu yüzden onu aşağılamak istemiştir ama Alexi reddedilmeyi umursamamış Elysee'i eğlendirmeye çalışmıştır. Babası ile birçok maceraya katılıp, gezen Alexi'nin tanıştığı en ilginç çocuk olduğunu çok geçmeden anlamıştır. Alexi aynı babası gibi bir maceracıdır, çok uzun süre karada kalamıyordur. Elysee ise maceradan nefret eder partileri ve güzel şeyleri severdi. Alexi daha çocukken bile Elysee'e kaybolursa onu bulacağına, tehlikedeyse koruyacağına dair söz vermiştir.

Alexi dünyanın en başarılı denizyolu taşımacılığı şirketlerinden birinin sahibi olan babasının izinden gidip ve denizlere açılmıştır. Hayatının büyük bölümü babası ile denizlerde geçirmiştir ve yaşı geldiğinde en kazançlı ticaret yollarının başına geçmesi ve en kazançlı kargoları taşıması onun için kaçınılmaz sondu. Korkusuz ve mücadeleyi sevdiğinden işinde büyük başarılar elde etmiştir. Elysee'i gördüğünde prenses olduğunu, hayatında gördüğü en güzel kız olduğunu düşünmüştür. İki yıl sonra evine döndüğünde o çekim yine devam etmiş, yok sayamayacağı bir hal almıştır. Elysee ise Alexi döndüğünde çok heyecanlanır. Tüm maceralarını dinlemek için sabırsızlanır en çokta artık yetişkin bir kadın olduğunu Alexi'nin fark edip etmeyeceği konusunda sabırsızlanır. Çocukluktan yeni çıktığında bile erkekler onunla ilgilenmeye başlamıştır. Son iki yılda bir düzüne erkek kur yapmış, beş evlenme teklifi almıştır. Ama aklı Alexi'dedir ve Alexi'i kıskandırmak için dümencisini kullanır. Fakat bu kötü sonuçlanır ve Alexi her daim koruyacağına söz verdiği Elysee'nin itibarını kurtarmak için evlenir.
Ama onu düğünden sonra bırakıp gider ve altı yıl boyunca gelmez. Elysee hiçbir şey olmamış gibi gururunu kurtarmaya çalışır, çapkın bir kadın olarak nam salar fakat bu tabi ki yalan. Alexi ise karısının tüm yaptıklarından haberdardır fakat müdahale etmez. Döndükten sonrada her şey değişir. Yine birçok yanlış anlama vardı bunlar beni sıktı ama neyse ki hepsi atlatıldı.

En sevdiğim iki erkek Cliff ve Devlin biri Cliff'in oğlu biri Devlin'in kızı nasıl sevmem bu ikiliyi. İkilinin ilişkileri küçüklüklerinden itibaren var daha birbirlerini gördükleri ilk anda etkilenirler fakat tabi ki belli etmezler. O süreci okumak çok keyifliydi.
Çok beğendim kitabı, nasıl bitti anlamadım. Kitabı bir önce ki kitaptan önce okudum ve bu sıralamayla okumakla iyi yapmışım. Seri kesinlikle okunmalı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »