Yazar Olmak İstiyorum

Profil Resmi
5 puan

Carpe Diem'in kitaplarını sevmiyorum. Nedeni çok basit. Yazarlar yazarlığı sanki çok basit ve herkesin yapabileceği bir işmiş gibi destekliyor.

İkincisi: Yazarlar dediğiniz fikrini beyan etmeli. Kendileri için yazıyorlar adeta.Üstelik saçma sapan ilkokullu çocukların okuyacağı yazılı , hiç bir edebi niteliği olmayan kitaplar çıkartıyorlar.

Üçüncüsü :Biz genç insanları önemsiyoruz .Onların felsefesi . Oysa gençlerden üstünce kendi yazıları geçiyor. Yazar olmak istiyorum da aynı şekilde. Bunu yapın şunu yapın sonra oraya gönderin haydi başınız selamete. Bu böyle olmaz. Çok yanlış..

11 yıl, 5 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 1 arası yorum gösteriliyor, toplam 1 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Ben bu kitabı dikkatle okudum. Harika bir rehber kitap. Bir insanı yazar yapmaz elbette ama yetenekli yazar adaylarına rehberlik edebilir. Yazar kendi deneyimlerinden yola çıkarak pratik bilgiler veriyor. Dili ve anlatımı çok güzel. Bir roman gibi akıcı, merak uyandırıcı. Kesinlikle tavsiye ederim. Bana katkısı inanılmaz oranda çok oldu. Daha detaylı bilgiyi şu adreste bulabilirsiniz: https://www.facebook.com/omersevincgul

9 yıl, 6 ay     
« geri ileri »