Yasaklı Bir Gece - Wellingham Brothers # 3

9 puan

aSophia James'in Dört kitaplık Wellingham serisinin üçüncü kitabı idi..Ailenin kötü çocuğu Cristo Wellingham'ın hikayesi idi...Babası tarafından sevilmdğinin düşünen bir gencin hayatını nasılda tehlikeli boyutlara taşıyabileceğini anlatan bir hikaye idi..
Aslında hikayenin kurgusu olağan üstü değildi ama bu yazarın anlatımındaki derinlik ve sadelik çok hoşuma gidiyor..Elime aldığımda hiç sıkılmadan rahatlıkla okudum..
Romandaki kadı karakter de Cristo'nun ölümüne sebebiyet verdiği Nigel'in kız kardeşi ile Paris'te yollarının kesişmesi ile başlıyordu..Ona bir fahişe olarak sunulan körkütük sarhoş genç kızdı Elanor. Karşısındaki adamdan çok etkilenmişti ama fahişe olmadığını da söyleyemeyecek kadar da sarhoştu..Cristo'da fahişe sandığı bu kadından etkilenince aralarında bir ilişki yaşanır..Ama bu genç kadın bir bakiredir Cristo birileri tarafından oyuna getirildiğini anlar..Fakat o gece birbirlerinden ayrılamazlar..

Veee sonra bir daha beş yıl sonra karşılaşırlar..Cristo kendine yeni bir hayat kurmak için ana vatanına dönmüştür..Bir davette karşılaşmaları ikisi içinde büyük sürprizdir..İkisi de birbirini unutmamış, Cristo yıllarca Fransa'da Elanor'u aramış ama onu anavatnında karşısında evli bir kadın olarak bulunca şaşkına uğramıştır..Elanor'da o geceyi unutmak istese de kocası sayesinde kendine yeni bir yaşam kurmuştur..Ama aralarında görmeleri gereken hesaplar ,yanıtlanması gereken sorular vardır...

Çok severek okudum..Historical seven arkadaşların seveceğini tahmin ediyorum...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »