Yalnız Gözlerin İçin

10 puan

Tahir devlet için çalışan gizli bir askerdir. Arkadaşları gibi oda zengindir ama bu işi devlet için yaparlar. Arkadaşları ile teröristlerin saklandığı bir eve baskın yaparlar. Çatışmada masum olduğunu bilmediği genci vurur ve genç patlamada yaralı olduğu için çıkamaz. Tahir yardım etmeye çalışsa da ev patlatılınca genç ölür kendisi de yaralanır. Ölümüne üzüldüğünden kardeşini bulur amacı yardım etmektir. Kıza burs sağlar ve onunla ilgili her şeyden haberdar olur.

Güney kardeşinin ölümünden sonra hastane de Tahir'i görür ve künyesini alarak ondan intikam almaya yemin eder.
Okulunu bitirdikten sonra Tahir'in avukatı sayesinde Tahir'in yanına iş görüşmesine gider. Tahir'in gerçek kimliğini bilmez ama Tahir onu tanır. Tahir önce işe almak istemese de Güney özel yardımcısı olur. Onun tüm işlerini yapan bir yardımcı olur. Zaman geçirdikçe de aralarında ki çekim artar birlikte olurlar. Güney Tahir'in gerçek kimliğini öğrenince duygularına rağmen intikam isteği devreye girer.
Yaşanan üzücü olaylardan sonra bu kez Tahir kendisini sevmediği için Güney'den uzak durmaya çalışır. Neyse ki Güney sonunda onu sevdiğine ikna eder ve çocukları ile mutlu son olur.

Doğan'ın ve Tamer ikilisini de görmek güzeldi.
Kitabı sevdim. İkiliyi zaten merak ediyordum ve güzel bir hikayeyle merakımı giderdim. Yazarın tarzı aynı ama benzerlik olduğunu, tekrarın fazla olduğunu düşünüp kitaptan soğumama asla neden olmuyor. Güzeldi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »