What a Dragon Should Know (The Dragon Kin #3)

Profil Resmi
8 puan

Bu kitapta Gwenvael'den beklediğim davranışlar yoktu bu bir gerçek ama gene de muhteşem bir kitaptı Dagmar'a hayran kaldım. Tanrılar gene kendi rollerini oynadılar.

Neden beklediğim gibi değildi? Çünkü Gwenvael'i yaramaz çocuk olarak tanıdık, her ne kadar Dagmar ona meydan okusada o yaramaz çocuğu göremedim ben daha ciddi ve daha olgun davranıyordu.
Briec ve eşide gene bu kitapda hiç bir zaman diğer karakterler yok olmuyor hatta bazen ana karakterlerden daha bile ilgi çektikleri söylenebilir.
Özellikle bir sahne vardı kitapta, Gwenvael ve Dagmar birilerinin sevişmesini izliyorlardı. İşte bu bizim yaramaz çocuktan beklenir bir hareketti ama bundan daha fazlasını göremedim.

Biliyor muydunuz Annwyl hamile!

Bu sefer kızımız kuzeyli, soğuk bir iklim, kaba adamlar... üstelikte pek zeki oldukları söylenemez. Canavar diye tanınan Darmar bizim insan kraliçemize, Annwyl'a, çocukları hakkında önemli bir bilgisi olduğunu iletir ve Gwenvael oraya gönderilir. Sorun şu ki Gwenvael kızımızı gördüğü anda gülme krizine girer çünkü hiçte beklediği gibi birisi değildir. Kitabın başı böyle ana konu ise Annwyl'ın hamileleiği ve ikizlerinin tehlikede olmasıdır. Herkes onları öldürmek istemektdir ve nitekim kitabın sonunda Annwyl ölür. Kahrolmamak imkansız!!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »