Vampir Akademisi (Vampir Akademisi, #1)

9 puan

Vampir Akademisi / Rachelle Mead

Önce sipariş verip kargom elime ulaştığımda kendime inanamadım. Vampir kitabı sipariş etmekle kalmadım birde okumak için heyecan duydum.

__kendime inanamadım ^^

Madem sipariş verdim okuyayım bari diyerek okunacaklar arasında ilk sıralara aldım ve bir sabah işe geç kalmak üzereyken kitaplığımdan şansa bir kitap çekip aldım. Eee madem aldık on altı saat boş boş durmaktansa okuyalım bari dedim,ve on altı saatte bitti kitap…

__evet evet bende kendime inanamadım ^^

Ergen kitabıdır diye ( sanırım bu yüzden emin değilim ) serinin iilk kitabını sipariş etmiştim ve kitabın son sayfasını kapattığımda, “aklım neredeydi de ben devamını sipariş etmedim” diye oturdum düşündüm.

__boşuna beklemeyin cevap bulamadım^^

Kitabı sevdim, o kadar da ergen vari bir konusu olmadığına,aksine alıp götüren o anı hayal gücünü zorlamadan okuttuguna şahit oldum. Kitabın konusunu anlatmayacağım zira arka kapak tamamen spoilersiz açıklamış zaten.

__az biraz karakterleride anlataydılar iyiydi, karşılaştığımızda çenemizi toplamaya fırsatımız olurdu ^^

Fantastik sevenlerin seveceği bir kitap,özellikle vampirleri seviyorsanız tam size göre. Öyle abartılı abartılı şişlerce kan içen vampirlerden değiller söyleyeyim. Yani en azından ilk kitap değil 

__TAVSİYMDİR okuyun bence 

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »