Vahşi Bir Lordun Kollarında (Hellions of Halstead Hall, #4)

10 puan

Ülkemizde çıkan her kitabı okudum, beğendim ve artık yazarın kitapları benim için banko sayılıyor. Gönül rahatlığıyla alıp okuyorum ve her seferinde beklentilerimi karşılıyor.

Hellions of Halstead Hall serisinin 4. kitabı Vahşi bir Lordun Kollarında içinde durum değişmedi. 5 kardeşin, büyükannelerinin ultimatomu ile 1 yıl içinde evlenmeleri gerektiğini konu alan serinin bu kitabında, kardeşlerden yarış meraklısı Gabe'in hikayesini okumak çok keyifliydi. Ki her kitap bir öncekinden daha güzel olduğunda pek şaşırtıcı değildi.

Gabe 7 yıl önce bir kazada en yakın arkadaşının ölümüne karışmış ve bu sayede Waverly ailesinin düşmanlığını kazanmıştır. Virginia kardeşinin ölümünün intikam duygusuyla Gabe'e yarış teklifinde bulunurken Gabe'in aklında çok farklı bir teklif vardır. Tabi olaylar aslında burada başlıyor. Virginia'nın büyükbabası ve kuzeninin dahil olduğu olaylar kitabın sonuna kadar çok eğlenceliydi. Bunun yanı sıra Ölüm Meleği Gabe'in aşka adım adım yaklaşmasına da bayıldım. İstediğinde oldukça romantik olabiliyormuş :D

Bir de bence bu serinin yıldızlarından biri olan büyükanneleri Hetty vardı ki ona bayıldım. İki yaşlı kurdun atışmaları ve flörtleşmeleri çok güzeldi.

Asında 5 kardeş ama bu sene içinde yazılan bir kitap daha var ki onun kahramanı da kitabı okuyunca tanıyacağınız kuzen Pierce. İlk başlarda kötü karakter mi diye düşünsem de Gabe'e inat gitmesini çok komikti. Bir sonraki kitapta daha çok yer alacağını düşündüğüm Pierce'in kitabı da umarım bizde çıkar.

Son olarak çevirinin çok güzel olduğunu söylemek istiyorum. Zaten çevirilerini beğendiğim bir çevirmendi ve gönül rahatlığıyla okudum. Yazarı ve seriyi sevenlerin beğeneceğini düşündüğüm kitabı rahatlıkla tavsiye edebilirim. Giderek güzelleşiyor seri ve sanırım sonuncu kardeşte beni hayal kırıklığına uğratmayacak. Hem şu gizemi çözelim artık değil mi :D

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »