Vahşi Bir Lordun Kollarında (Hellions of Halstead Hall, #4)

10 puan

Virginia Waverly üç yaşında iken anne ve babası bir tekne kazasında ölmüştür. General olan büyükbabası ise süvariliği bırakıp iki torununun sorumluluğunu üstlenmiştir. Fakat yedi yıl önce erkek kardeşi Roger Gabriel'a karşı at arabası yarışında ölmüştür. Büyükbabası kardeşinin sarhoşluğundan faydalandığını düşündüğü ve Gabriel'de bu konuda konuşmadığı için oda doğruluğuna inanmıştır. Bu yüzden ölüm meleği diye anılan Gabriel'den nefret eder. Bir buçuk ay öncede Gabriel'e yarışmak için meydan okumuştur. Abisinin intikamını almak Gabe'i rezil etmek ister.

Gabe arkadaşının ölümünden kendisini suçlar. Kazadan sonra Waverly ailesinin nefretini de kazanmıştır. Virginia'nın meydan okuması herkesin diline dolanmış onuda dengesizleştirmiştir. Öfke patlamaları yaşar ve buna bir son vermeye karar verir. Virginia ile evlenecektir. Onun kendisiyle ilgilenmesi gereken bir erkeğe ihtiyacı vardır. Büyükbabası ölünce çiftlikleri kuzenine kalacaktır. Zor durumda olduklarından sıkıntıları vardır. İçinde bulunduğu durum evlenmesini zorlaştıracaktır Gabe de bu durumdan kendisini suçlar. Ayrıca Virginia'nın itaatkar olmayışı ona çekici gelir. Ruhu olan bir kadınla evlenmek ister. Böylece büyükannesinin ültimatomunu da yerine getirmiş olacaktır.

Fakat yeni bir yarış teklifi gelir. Virginia kazanırsa kardeşinin öldüğü yolda yarışacaklardır. Gabe kazanırsa onunla flört etmesine izin verecektir. Gabe canını ortaya koyup yarışı kazanır ama Virginia mirastan men edilmemek için evlendiğini duyunca işleri zorlaştırır. Birde kuzeninin talibi olması ve büyükbabasının Gabe ile evliliğe karşı çıkması eklenince ikili büyük bir maceraya başlar. Roger'in ölümünde ki gerçeği de ortaya çıkarmaya çalışırken aralarında ki aşkta alevlenmeye başlar.Kitapta kuzen Pierce de harikaydı Gabe'i kışkırtması çok güzeldi eğlenerek okudum oraları ayrıca büyükbaba ile büyükanne Hetty aşkı da çok güzeldi. Bir yandan kardeşlerin ailelerinin ölümü ile ilgili başlattıkları araştırmada devam ediyordu sonunda neler olacak merak ediyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »