Vahşi Adalet

Profil Resmi
10 puan


Vahşi Adalet kitabı okundu bitti. Bitmese olacaktı, biraz daha okusaydım keşke. :) Ama işte kitap güzel olunca anında, soluksuz okunuyor.
Kitabı çok beğendim ! Tam benim tarzımdı ve çok zekice kurgulanmıştı. Cinayetler tüylerimi ürpertir, ağzım açık okurken vay be dedim ne canavarlar var. Bir de okurken etraf karanlık falan işte tek gece lambası açık, gaipten sesler duymaya da başladım. Sonra aman sen kenidini öldürülenlerin yerine değil öldürenin yerine koy dedim. :) Ne ? Evet caniyim tamam mı, ne var ? :)):)
Şaka maka süper kitaptı he ! İyiki okumuşum diyorum. Yalnız en başta beni kitaba çeken konusu değil kapağı olmuştu. Kapak mükemmel !
Kitabın konusu ise kısaca; ormanın derinliklerinde bir evde berbat bir halde ki cesetler bulunuyor. Ve bu cinayetleri bir doktor işlemiş gibi görünüyor. Fakat ortaya mafya da çıkıyor. Bu noktadan sonra işin aslı organ ticareti gibi görünse de kimi cinayetler sırf katilin eğlencesi olmuş. Hatta onları bir nevi denek olarak kullanmış.
Bana göre kitabın asıl çarpıcı kısmı; katil işte o derken, aslında o olmayabilir de diyorsun. Katil olarak tutuklanan doktorun mahkemeye çıkarılışını, beraat edişini, ortadan kayboluşunu okuyorsun.
Tam artık herşey bitti, cinayetler kesildi derken aradan geçen dört yıl sonra herşey tekrardan başlıyor. olaylar aynı. Karakterler aynı. Sadece oynadıkları rol farklı.
Aslında kitapta tek bir gerçek var; katliamların dehşet verici olması...
Adaletin vahşi olması...
Herkesin bir geçmişinin olması...

Vahşi Adalet tüyler ürpertici bir öyküydü. Yazarı çok başarılı buldum.
KİTABI HERKESE TAVSİYE EDERİM.

11 yıl, 10 ay

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »