Uyanış (Ciltli)

9 puan

Yazarın kalemini ilk kez wattpad de Kırmızı Başlıklı Kız adlı hikayesiyle tanıdım ve ondan sonra da yazdığı tüm kurguları takibime aldım. İyi ki de aldım böylece Amazon Efsanesi Serisi de böylece radarımdan kaçmadı :)
Gregg ile Aleka, son kitabı okurken nereden nereye dedim. Her cümlesini hatta her kelimesini içime sindire sindire okudum bir andan bir son olduğu için üzüldüm bir taraftan da Gregg ile Aleka geldiği son durumu okudukça mutlu oldum.Her duyguyu hissederek okudum. İçeriğine hemen hemen hiç değinmedim çünkü; anlatıp o muhteşem hissi bozmak istemiyorum. Ama birazcık daha Gregg ile Alekayı aralarına katılan son üyeyle birlikte okumak isterdim.
serinin son kitabında tüm karakterlerle ilgili gelişmeler oldu. Gregg'i evlat edinen ailesi kardeşi hepsi vardı.Kısacası dopdolu bir kitaptı
Ufak bir alıntı :
Gregg yüzünü tutarak ona yaklaştı. Burnunun ucunu öpüp saçlarını tek tek yüzünden çekti. "Onların nasıl baktığını boşver. Ben hayatım boyunca sana dünyadaki en değerli varlıkmışsın gibi bakacağım. Çünkü benim için öylesin ve bunu hiçbir şey değiştiremez. Sen benim soğuk rüzgarımsın."


Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »