Unutulmaz Gece (Fairleigh Sisters #2)

8 puan

Serinin ilk kitabından tanıdığımız yaramazlıkları ile ünlü Lottie'nin kitabı.

Lottie'nin sosyeteye takdim balosu Diana halasının evinde yapılacaktır. Diana Sterling'in kuzenidir. Diana ile ilişkilerinin bu kadar iyi olması ona hala demesi hoşuma gitti.
Lottie kendisine bir enişteden çok baba gibi davranan Sterling'i balosunda gururlandırmak ister ama arkadaşı halasının evinin yanında ki evde Kanlı Marki'nin kaldığını bunun da son gecesi olduğunu söyleyince balosu başlamadan gidip görmeye karar verir. Kötü bir adamı yazmak istediği romanın da onu kullanmak ister. Kötü adam görmeden nasıl yazabilirim diyerek de adamı görmeye gider ve marki ile öpüşürken görülünce bu basit merak bir skandala dönüşür. Eniştesinin kendisini korumak için markiyi düelloya davet edeceğini öğrenince oda eniştesini korumak için markiyi evlenmeye ikna eder.

Kanlı Marki Hayden St. Clair karısını en yakın arkadaşı ile yakalayıp arkadaşını öldürmüş, karısını ise kırsala göndermiştir. Karısı da denize düşüp ölmüştür. Karısını da öldürdüğü dedikoduları yıllarca unutulmamıştır. Bu insanların anlattığı hikayedir tabi ki işin iç yüzünde sırlar saklıdır.

Lottie markinin evine gidince bir sürpriz ile karşılaşır. Hayden'in kızı Allegra. Allegra'nın problemlerine kendini adayan Lottie bir yandan da evde ki gizemler ile baş etmeye çalışır. Evde hayalet gizemi vardır gece gelen çığlık ve piyano sesleri de evdekileri korkutmaktadır. Bu gizem kitabın merak edilmesini sağlıyor. Kitabın türünü bildiğimden olayların altında başka bir neden aradım ama hafif bir fantastik olay olması açıkçası beni şaşırttı. Böyle bir durumu beklemiyordum gerek yoktu aslında böyle bir olaya ama kitabı farklılaştırdı bu yönden sevdim.

Kitap bir aşk kitabından çok yaraların sarıldığı, iyileştirildiği bir kitaptı. Ben bazı yerlerde Lottie ile Hayden'in hikayesini değilde, Lottie ile Allegra'nın hikayesini okuyorum hissine kapıldım.
Hayden'in yaşadıkları, katlandıkları, yaptığı fedakarlıklar ona daha çok ısınmamı sağladı neyse ki son sayfalar da ikili adına olaylar oldu da kitabı güzel kapatabildim. Kitapta daha fazla olay var ve Starlig'in babacan duruşu çok hoştu ilk kitap kadar sevemesem de farklı bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »