Unutulmaz Gece (Fairleigh Sisters #2)

7 puan

Serinin ilk kitabı Unutulmaz Öpücük benim daha çok beğendiğim bir kitap oldu. Özellikle peş peşe okuduğum için biraz sönük kaldı sanki. Neyse ki kitap yine güzeldi bu yüzden merakla üçüncü ve sanırsam son kitabı bekliyor olacağım.
Fairleigh kardeşlerinin en küçüğü Carlotta, yani Lottie, takdim edileceği balonun gecesinde bir skandala imza atar. En yakın arkadaşından yanlarındaki malikanede, Kanlı Marki’nin yaşadığını öğrenir, bir bakış atmayacağından zarar gelmeyeceğini düşünür ve tabi ki işler hiç de umduğu gibi gitmez. Üstelik Hayden, itibarını lekeleyecek bir şey yapmadığını savunur ve kızla evlenmeyi reddeder. İlk kitapta benim kalbimi fetheden Sterling ise onu düelloya davet ettiğinde, Lottie’nin, markiyi evlenmeye ikna etmekten başka şansı kalmamıştır çünkü adam en yakın arkadaşlarından birini düello da öldürmüştür ve ayrıca herkes onun karısının katili olduğunu düşünüyordur.
İlk kitapta aşk ve tutkuyu çok yoğun bir şekilde hissetmiştim. Ama bu kitapta biraz daha içsel hesaplaşmalar vardı. Lottie benim sevdiğim bir karakter olsa da tam anlamıyla karakterlerin içine girebilmiş değilim gibi hissediyorum. Hayden’ın kızı Allegra da benim oldukça sevdiğim bir karakter oldu huyuyla adeta küçük Lottie. Ayrıca Hayden’ın geçmişi de bayağı acı dolu ona bayağı ki maalesef Sterling’den bir tık daha fazla üzülmüş olabilirim.
Kitabı sevdim, maalesef ilk kitaptaki tadı alamasam da yine de bir çırpıda okumamı sağlayacak kadar akıcıydı.

7 yıl, 2 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 1 arası yorum gösteriliyor, toplam 1 yorum.
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.

Aynı şeyi ben de yaşadım. Üst üste okumuştum kitapları ve Lottie'nin hikayesi beklentimini bir tık altındaydı. Hayden'i dövmek istediğim doğrudur :D

7 yıl, 2 ay     
« geri ileri »