Unutulmaz Gece (Fairleigh Sisters #2)

10 puan

Kitabı oldukça beğendim çünkü ilk kitap da şımarık küçük kız kardeş Lottie bu kitap da karşımıza genç kız olarak çıkıyor. Ve neler neler yaşıyor hemde, ohh olsun :D Yaşadığı olayları ağzım açık bir şekilde gülerek okudum çünkü ilk kitap da o kadar sinir olmuştum ki yaptıkları yanına kar kalıp payına düşen Markiyi elini kolunu sallayarak alsaydı yazarı okumaktan vazgeçebilirdim neyse ki olmadıı :))

Kitap eklediğimin üstünde güzeldi böyle söylüyorum çünkü ilk kitap (Unutulmaz Öpücük" hiç beğenmemiştim ama tabi yazarı okumayı her halükarda seviyorum. Şımarık, aklı bir karış havada macera peşinde koşan leydi Carlotta sosyeteye taktim edileceği gece yine maceranın peşine düşer ve olayın sonunda kendisini Hayden St. Clair'in kollarında bularak içinden çıkılamayacak bir skandala yol açar. onu artık ne eniştesi ne de kardeşleri kurtarabilir tek çare Marki ile evlenmesi ve Marki evlenmek istemese de sonuç olarak evlenirler ve Markinin malikanesine yol alırlar.

Olaylar da tam olarak burada başlıyor hem Lottie'yi hem de bizi oldukça büyük bir sürpriz bekliyor en azından ben çok şaşırdım. Eee demek ki neymiş "yaptıklarımız yanımıza kar kalmıyormuş". Bu kısımlar eğlenceli kısımlardı bir de işin kötü tarafı var ki gelin görün bunu da spoi olmasın diye söyleyemiyorum ama kısacası Kanlı Markinin yaşadıklarını okurken ben oldukça üzüldüm ve Markiye büyük bir hayranlık duydum ^^ Son olarak iliştireyim kitap birazcık fantastiğe geçiş yapmış ama az biraz ucundan değinmiş çok değil :) Tavsiye edebilirim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »