Ünlü Aşk

1 puan

Bu kitap için öncelikle söyleyeceğim şey, Kardeş Payı dizinin karakterlerinden biri olan Ali Özdemir'in bir repliği olacaktır, o da şu: BU NEY LAN?

Bir insan, bir kitabın giriş bölümünü okur okumaz o kitaptan nefret eder mi? Bu kitap bana "Demek ki edilebiliyormuş." dedirtti. Kitap bir yazar bir de Karen tarafından anlatılıyor. Giriş Karen tarafından anlatılıyor. Ama o nasıl anlatımdı öyle şaştım kaldım. Karakterin 25 yaşında olduğu yazılmasa bildiğin 15-16 yaşında biri anlatıyor derim bu kitap için. Yani size nasıl anlatayım, sanki arkadaş genç kızlıktan kadınlığa yeni geçiş yapan biri gibi saçma sapan şeyler yapmış durmuş giriş bölümünde. Konuşma stili deseniz bildiğiniz şımarık, bencil, kokona kız konuşması, tavırlar da aynı şekil. Yok bu anlatılmaz okunur,yok yok vazgeçtim! BİR ANLIĞINA AKLİ DENGENİZİ YİTİRMEK İSTEMİYORSANIZ ÖZELİKLE GİRİŞ BÖLÜMÜNDEN UZAK DURUN, CİDDİYİM!!!!!!!!!

Onun haricinde kitabın büyük kısmı çöp. Çok ama çok gerzekçe sahneler var. Karakterlerin tamamı 18 yaş altı davranışlarda bulunuyor.

Şunu anlamış oldum ki biz Türkler sadece aşk üzerine kurulu romanlarda çok acemiyiz. Bu türün gelişmesi için üzerinden baya yıllar geçmesi lazım. Şu ana kadar Rita Hunter ve Jennifer Royce beni hayal kırıklığına uğratmadı. Bu iki yazarı gözüm kapalı tavsiye ediyorum sizlere. Bir de favori yazarım olmasa da belki FMArsal diyebilirim.

Ben bir süre kitabın bana vermiş olduğu depresyonla yaşayacağım. Bir kez daha söylüyorum, AMAN, KAPAĞINA VE KONUSUNA ALDANIP ALMAYIN SAKIN!!! ZAMANINIZA DA PARANIZA DA YAZIK OLUR!!!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »