Umutsuz (Umutsuz, #1)

8 puan

Öncelikle belirtmek isterim ki kitapta duygu olarak her şey var.Yazar her şeyini katmış bu kitaba.Bir kere konusu çok orjinal.Ah,bir de Holder var.Kitapta çoğu yerde güldürdü beni ki çok duygusal bir kitap.Sky'ın yaşadığı şeyler hiç kimsenin başına gelmemeli!

Kitabın bitmemesini istedim,gerçekten.Holder ve Sky ikilisini çok beğendim,müptelaları oldum desem yeridir.İki ana karakterimiz de espritüel olduğu için komik olmamaları elde değil(yaşadıkları kötü şeyler olsa bile).

Dean Holder.Öldürdün beni bir kitap boyunca.Senin gibi biri var mıdır ki gerçek hayatta.Keşke kurgu olmasan diyorum...O ego indirici mesajların yok mu beni benden aldı.Sky ile beraber yaşadım resmen o anları.

Kitapta bir ayrıntı var,o kadar içten samimi bir şey ki içimi eritti.Serçe parmak tutuşması.Çok masum bir şey değil mi? Hele kitabın sonunda,en son paragrafında olan şey bu sözünü ettiğim serçe parmak olayının taa çocukluktan geldiğini kanıtlayınca nasıl bir etkilendim bilemezsiniz,içimi daha bir eritti,kalmadı bir şey yani gece gece :)

Kısacası bana göre Holder ve Sky'a bir şans verin.Gerçekten ben beğendim umarım siz de beğenirsiniz.Peri masalları sevmeyenler tam size göre bir kitap.He kızlar bu arada varsa böyle Holder gibi tipler bana yönlendirin.Keyifli okumalar :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »