Umut Işığım

8 puan

Kitap konu itibariyle çok hoştu, eğer bir aşk hikayesi bekliyorsanız bence bu kitap size göre değil!! Bu demek değildir kitapta aşk teması yok, Aşkta var ama öyle ön planda değil hatta kitabın son sayfalarına denk geliyor bile diyebilirim. Pat'in kendini bulması, daha önce bulunduğu hastanenin etkilerini üzerinden atması, eski karısı Nikki ile olan ayrılık süresinin sona ermesini sağlama çabaları vardı kitapta. İnsan bir yandan üzülüyor bir yandan hüzünleniyor bir yandan seviniyor bir yandan da Pat'e öfkeleniyor. "Bırak artık Nikki o yok artık" diye kaç kere söyledim kitapta bilmiyorum =)



Kitapta hşlanmadığım kısım argo tabirlere direkt yer verilmesi! Bu gerçekten rahatsız ediciydi, çeviren kişi biraz daha iyi kelime seçimi yapabilridi. Yazar belki bu argoyu kullanmış olabilir ama okurken gerçekten rahatsız ediciydi. Genç okuyucu kitlesini göz önüne alırsak hoş değil.


Sonuç itibariyle hoş bir kitaptı, tavsiye edilebilir. Filminde ve kitabın kapağında zaten çok sevdiğim bir oyuncu olan Bradley Cooper'in olması benim için öncelikli bir seçim sebebi :D

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »