Uçuşta (Up in the Air #1)

10 puan

Bianca, yirmi üç yaşında birinci sınıfta görevli bir kabin memurudur. Aile denilince aklına gelen tek isim Stephan'dır. Uçuşlarda birlikte çalışırlar aynı zamanda da komşulardır. Onun dışında ise kimseyle temas kurmaz. Stephan eşcinsel ama çevrelerinde ki çoğu kişi onları sevgili sanır. Bu durum ise Bianca için rahatlık sağlar.
Bir uçuşun da karşılaştığı ve görür görmez aralarında etkileşim olduğu dünya çapında otel zincirine sahip James Cavendish yine uçuşundadır. Ve her zaman ki gibi kendisini izler. Hatta kendisi ile birlikte olmak istediğini söyler. James kabul etmeyen Bianca'ı fazla sürmeden ikna eder ama istediği çıkmak değildir. Dışarıda birlikte görülmek istemez. İstediği BDSM bir ilişkidir. Bianca ise şiddetli çocukluğundan dolayı uzak durmak istese de masum olmasına rağmen BDSM'e ilgisi olduğundan bay güzele karşı koyamaz.

Bu tarz kitaplarda olan sorunlu geçmiş ikilide de var.
Bianca'nın çocukluğu anne ve babasının kavgaları ile geçmiştir. Babası annesi ve kendisini hep öldüresiye dövmüştür. Son kavgasında ise babası annesini gözünün önünde öldürmüştür. Yıllarca bunun kabuslarını görüp kandan arınmaya çalışmıştır. Annesi öldükten sonra kaçmıştır. Stephan hep yanında olmuş babası buldukça yeniden kaçmışlardır.
Stephan'da amcası tarafından cinsel tacize uğramış babası inanmayıp şiddet uygulamıştır. Eş cinsel olduğunu öğrendiklerinde de evden atmışlardır.
James'ın ise on üç yaşında iken anne ve babası ölmüştür. Vasisi ise onu ilaçla uyutup taciz etmiştir. Onu dövüp dokunamamasını sağlamıştır. Öldürülünce de tamamen kurtulmuştur.

Böylece iki hasarlı ruh bir araya gelmiş olur. James doyumsuz,sahiplenici,otoriter,kontrolcü bir adamdır. Şimdiye kadar hiç ciddi bir ilişkisi olmamıştır. Bianca ile tanıştıktan sonra kıskanç, sahiplenici bir adam olur. Bianca'ı yaptığı resimleri sergileme konusunda da ikna eder.
Tabi ki her şey yolunda gidemez. Araya eski ilişkiler, yalanlar,zarar veren kişiler girer ve sonu bu tür kitaplarda hep olan bir sonla biter.

Yine bir CEO ve masum bir kız. Ama bu kez kaçan daha çok kadın karakter. Yaşadıklarından dolayı şüpheci, güvensiz sırlarını saklayan, ilişkinin çok hızlı geliştiğini düşünen kadın. Bu farklılıklar güzeldi. Bu tarz diğer kitaplarla benzerlikler tabi ki var ama aynı değil.
Stephan ile aralarında ki arkadaşlık ise çok çok güzeldi ilişkilerine bayıldım.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »