Tuzak (Dönüşüm Serisi, #4)

9 puan

Faythe, erkek arkadaşına virüs bulaştırmış ve bunun için mahkeme de suçlu bulunmuştur. Ama iki şartla bırakılır. Uslu bir dişi olacak ve Kaci isminde ki yavru dişi kediye göz kulak olacaktır.
Kaci yaşadıkları yüzünden dönüşüm geçirmeyi reddeder. Kötü bir duruma gelmesine rağmen inat eder ve iş Faythe'e kalır.

Kendini ve yavrusunu korumak için üç erkek kediyi öldüren Manx'in mahkemesi vardır. Onu Güney Gurur bölgesine götürenlerden biri de Faythe'dir. Serbest bölgede ise Marc'la buluşurlar. Ve serserilerin saldırısına uğrarlar. Bunlar yetmezmiş gibi Marc kaybolur.
Ethan ölür bu durum herkesi üzer. Jace'de üzgün olduğundan Faythe ona bakmaya gider. Jace onu öper ve durdurmayınca olaylar gelişir. Marc kayıpken onu aldatır ve sonrası için düşünmeye başlar.

Olaylar öyle bir hal aldı ki kitabı bırakamadan okudum. Ethan ölünce çok üzüldüm. Ölmeseydi keşke. Yapılır mı bu dedirtti. Sevgilisinin hamile oluşu da çok şaşırttı. Faythe 'e söyleyecek söz bulamıyorum. Nefret edilesi insan.
Marc gibi harika bir erkek varken ve o seni deli gibi seviyorken ona yapılır mı bu. Bir de seviyordu sevmese daha neler yapar gerçekten merak ediyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »