Tutku Çemberi (The Risande Family #1)

10 puan

Leydi Bryyna Dumont evine dönmek için yoldayken devrilmiş bir ağaç yüzünden durmak zorunda kalırlar.Beklerken dolaşmaya çıkar ve nefes kesici bulduğu bir adamı gölde çıplak halde yüzerken görür. Daha sonra sevdiğini söylediği sevgilisi ile de görür ve bu olay onu çok etkiler. Aradan bir yıl geçmesine rağmen geceler boyu adamın hayalini kurup,tekrar görmek ister. Bu halde iken komplo kurulan babası savaştan yenik döner ve bu hayatlarını tamamen değiştirir. Normandiyalı Lord Brand Risande'e kadar kimse babasını yenememiş ve bu yetmezmiş gibi savaşın galibi olarak kalelerini almaya gelecektir. Konsey ise topraklarını bir Normandiyalıya vermek istemez. Sakson bir eş kısmende olsa toprakların Sakson yönetiminde kalmasının tek yoludur.Bu yüzden Brynna'nın lord ile evlenmesini isterler. Bryynna topraklarının yok olmasını ve evinden ayrılmayı istemediğinden kabul eder. Nişanlısını görünce ise şok olur çünkü sürekli hayalini kurduğu adam karşısındadır.

Brand zafer kazanmaya olan açlığı yüzünden tutkulu Brand adını alan,hiçbir savaşı kaybetmemiş,cesur,yakışıklı bir savaşçıdır. Sevdiği nişanlısını adamlarından biri ile yakalamış ve bu ihanet kalbini taşa dönüştürüp,güven ve sadakat duygularını kaybetmesine neden olmuştur.
Brynna'ı güzel bulsa da onunla evlenmek ikisinin hayatını cehenneme çevireceğinden,tekrar canının yanmasından korktuğundan evlenmeyi önce kabul etmez ve onu yeni evinden göndermek ister. Fakat kral Edward ve kuzeni aynı zamanda Brand'ın yakın arkadaşı Normandiya Dükü William Brand'ın Saksonları kendisine düşman etmesini istemediğinden evlenmesini isterler. Oda Brynna'ı tanıdıkça etkilenir ve evlenmeyi kabul eder.

Brynna'nın kahkahalarını unutamadığı adamın yanında olan adam ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bir yılda nasıl bu kadar soğuk ve duygusuz olabilir diye şaşırır. Onun kalbini yeniden ısıtmak,kalbini kazanıp hayata döndürmek,ona kendini sevmeyi öğretmek ister. Tam ilerlediğini düşünürken de aldatan nişanlı yeniden ortaya çıkar ve savaş yeniden başlar.

Akıcı bir kitaptı. İkilinin atışmaları dük William'ın olduğu bölümler eğlenceliydi.
Brand için sert deniliyor ama Brynna'nın yanında sürekli kahkaha atıyor. Kalbi nasıl taşlaşmıştı öyle daha ilk andan itibaren iltifat üstüne iltifat,çok çabukta aşık oldu zaten. Sürekli gördüğü eski sevgilisini sayıkladığı rüyalar tam unutamayan kadın triplerindeydi. Güzel bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »