Tess'in Gözyaşları (Monsters in the Dark, #1)

10 puan

"Sen benim olmayabilirsin ama ben giderek daha çok senin oluyorum."
~

Ve Tess'in Gözyaşları bitti! Yorumlamaya nereden başlayacağımı bilemiyorum ama herkesin seveceği bir tarz olmadığını söylemek doğru gibi geldi şu an. Biraz ağır bir tür bence.
Bir de yazar kitabın başına şöyle bir not düşmüş "Eğer siz de kitabı okudukça Q'ya aşık olmaya başladığınızı hissederseniz... İşte, o zaman bir yazar olarak üzerime düşeni hakkıyla yerine getirmişim demektir." Şahsen ben kitabın son çeyreğinde Q'yu seviyormuş gibi oldum ama sonda Q'nun ağzından yazılmış bir bölüm var. Onu okuduktan sonra tamam dedim işte şimdi oldu bu adam. Yani demem o ki yazar üzerine düşeni gayet güzel yerine getirmiş 💕

Açıkçası ben kitabı da çok beğendim. Farklı bir havası var evet ama yazar anlatmak istediği şeyi çok güzel anlatmış. İkinci kitabı da çok merak ediyorum. Hatta üçüncü kitabı da acayip merak ediyorum. 😄

Bir de kitabın kapağı çok güzel! Dokusu, hafif parlak olması, arkada belli belirsiz bir şekilde görünen kadın bedeni falan mükemmel yani. Umarım devam kitaplarının kapağı da böyle güzel olur.

Kısacası ben hikayeyi sevdim ve bu tür kitapları okumaktan rahatsız olmayanların okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Tabi belirtmeden de geçmeyeyim yaşı küçük okurlar için uygun bir kitap değil.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »