Tehlikeli Yemin

6 puan

Blaire ve Rush’ın hikayesi kaldığı yerden devam ediyor.Aslında bu kitabın biraz daha farklı olacağını ummuştum.Özellikle seride yan karakterler çok fazla ön planda.Her ne kadar bu durumdan çok rahatsız olmasam da tehlikeli yeminde biraz bunaldığı söylemeliyim.

Aile sırları hiç hız kesmiyor.Gerçekten yazar sürekli bir şeyler yumurtlamış.Bence Blair ve babasıyla ilgilendiren detay çok anlamsızdı. Ne gerek vardı demekten kendimi alıkoyamadım.Veee gelelim bu serinin en uyuz ,itici ve ne yazsam az kalacak karakteri Nan’a.

Bir karakter bu kadar mı itici olur anlamıyorum :D Okurken sinir oldum yahuuu.Kaprisli ve bencilliğiyle sadece Rush’ı değil beni de delirtti.Ayrıca güzel düşünülmüş bir detay vardı.Kısacık bile olsa bir bölümü Grant’tan okumak güzeldi.

Kitabı genel olarak değerlendirdiğimde ilk iki kitaba göre sönük kalmış.Seri zaten devam ediyor ve aile bağları ciddi anlamda karışık.Tabi ki diğer kitaplar yayınlanırsa okumaya devam ederim.Özellikle Grant ve Woods’un hikayesini merak ediyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »