Tehlikeli İçgüdü (Rosemary Sahili, #2)

5 puan

http://satellitebook.blogspot.com.tr/2016/08/yorum-abbi-glines-rosemary-beach-series.html


Türk filmi tadında, gelgitleri çok olan bir seri olduğunu an itibari ile duyuruyorum. Özellikle Blaire'in davranışları beni benden aldı. Sanki mümkünmüş gibi her sayfada daha da küçüldü. Davranışları hiçte o güneyli kıza yakışır cinsten değildi. Bir de sürekli duygu değişimleri vardı. Bir sayfa da umutluyken diğer sayfada 'bu mutluluğun sonsuza kadar sürmeyeceğini anlamıştım' geçişleri, duyguları almamı engelledi. İlk kitap daha hoştu. Belki de ilk olduğu içindi. Ama son kaçınılmazmış, maalesef brezilya dizisi gibiydi. Bir zamanlar fena tutulan şu dizilerden.
Rush'ı ilk kitapta sevememiştim. Nedeni ise sağlam bir duruşa sahip olamamasıydı. Sevdin mi sahip çıkacaksın ki Rush bana göre tam başaramasa da elinden geleni yaptı burada.
AMA aralarındaki ilişkiyi, yazarın dilinden veya karakter seçiminden midir bilinmez aşk kokan türden bulamadım. Yaptıkları her şey yüzeyseldi.Yahu ortada bir "durum" var siz bunu nasıl kabullendiniz, içsel anlamda neler hissediyorsunuz, bu sizi hiç korkutmadı mı? Tamam aşk her şeyi yaptırır da yazarın biraz daha gerçekçi olup en azından kendi düşüncelerinde nasıl olacak sorusunu geçirmesini isterdim.
Yinede boş zamanımı değerlendirdiğim bir kitap olduğu için bu puanı veriyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »