Tatlı Ceza (Blakewell/Kenleigh Family Trilogy #1)

10 puan

Alec Kenleigh'in bir erkek bir kız kardeşi vardır. Alec ilk çocuk olduğundan sorumluluk onun üzerindedir. Gemi yapımı ticaretinin inceliklerini öğrenmiş, büyükbabasının kurduğu işi gemi yapımı firmasını ve Kenleigh malikanesini miras olarak almıştır. Yüklenen sorumluluklara rağmen daha fazla sevgi gören erkek kardeşi Philip olmuştur. Kardeşi sorumsuz bir baş belası olmuştur artık küçük bir çocuk olmadığından zamparalık peşinde koşmayı bırakıp, bir erkeğe yakışır sorumluluklar almasını ister. Alec kardeşini adam etmeye kararlı olduğundan kendi parasını kazanmasını ister ve bu yüzden harçlığına sınırlandırmalar getirir.
Alec bu düşünceler içinde sevgilisinin yanından ayrıldığı sırada saldırıya uğrar. Kendine geldiğin de bir gemidedir. Kolonilere gönderilirken yolda dayak yer, kırbaçlanır. İki ay sonra kolonilere Virginia'ya getirilir. Çok kötü olduğundan onun bu haline dayanamayan Catherine Cassie Blakewell tarafından satın alınır. Kendine geldiğinde adının Cole Branden olduğunu ve kadınların ırzına geçmekten dolayı suçlu olduğunu öğrenir. On dört yıl boyunca kendisine acıdığı için onu satın alan Cassie'nin babasının esiri olarak hizmet edecektir.
Gerçek kimliğini bilmediklerinden Alec'in onları inandırmak için yazdığı mektuba cevap gelene kadar gerçek kimliği ispatlanana kadar esir olarak çalışacaktır. Cevap beklerken geçen sürede ikili tabi ki yakınlaşır.

Cassie haber alamadığı babası yüzünden çiftliğin tüm sorumluluğunu eline almıştır. Aynı zamanda küçük kardeşine de bakar .Ne kadar istese de ailesini terk edip kendine ait bir yuva kuramaz. Babası ondan onurunu korumasını, kardeşinin mirasına göz kulak olmasını istemiştir. Her şey yolundayken hayatına yeni giren adama karşı koyamayınca işler değişir.

Kaçırılıp köle olarak satılan Alec ve onu satın alan Cassie'nin hikayesi güzeldi. Yazarın diğer kitapları kadar olmasa da bu kitapta çok güzeldi. Yazara bayılıyorum her kitabı ayrı güzel.
Bazı yerler gereksiz yere uzatılmıştı buna rağmen keyifle okudum. Cassie'nin kardeşi ve kitapta ki ikinci aşkta güzeldi. Dönemin şartları harika bir kurgu ile çok iyi yansıtılmıştı sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »