Tatlı Aşk (Bakery Sisters, #1)

8 puan

Claire Keyes dünyaca ünlü bir piyanisttir. Küçük yaşta istemediği halde eğitim için evinden ayrılmak zorunda kalmıştır. Sürekli yollarda olmuştur. Yine annesi ile yollarda oldukları bir gün kaza geçirmişlerdir ve annesi ölmüştür. Annesi öldükten sonra ikizi Nicole annelerinin Claire'i seçip kendisini oradaki her şey ile başa çıkmak zorunda bıraktığı için Claire'i suçlamıştır. Bu yüzden Claire'den nefret etmiştir. Annesi öldükten sonra Claire eve dönmek istese de babası programına devam etmesini söylemiştir. Bu yüzden yine evinden ayrılmak zorunda kalmıştır. Yedi yıl önce babasının cenazesinden sonra kardeşi Jesse ve ikizi Nicole ne olursa olsun aramamasını söylediğinden şehri terk etmiş bir daha geri dönmemiştir. Beklemediği bir anda kardeşi Jesse'den bir arama gelir. Nicole ameliyat olacaktır. İyileşme süreci uzun olacağından onunla ve pastane ile ilgilenecek birine ihtiyaçları vardır. Eve dönüp işlerle ilgilenmesini isterler. Claire son gösterisinde panik atak geçirdiği için işine ara vermiş bir durumdadır. Kız kardeşleri ile tekrar bağ kurmak ister. Onlar kalan tek ailesidir. Yıllarca aramalarını, mektuplarını görmezden gelmiş olsalar da onlarla barışana kadar gitmeyecektir. Ayrıca kendisi ile ilgilenecek, endişelenecek bir adam ister. Hiç ilişkisi olmadığından aile, arkadaşlar ister. Eve bunu bulmak için gider. Fakat gider gitmez Nicole'nin ayrılmak üzere olduğu eşinin üvey kardeşi Wyatt Knigh problem çıkarır. Kendisine baş belası diyen Wyatt kardeşini görmesine izin bile vermez.

Wyatt müteahhittir. İşitme engelli bir kızı vardır. Eski eşi üç aylıkken kızlarını bırakıp gitmiştir. Kızının tüm sorumluluğu kendisine kalmıştır.
Claire'nin güvenilmez işe yaramaz olduğunu duymuştur. Ama o kadar kadın arasında ona çekim hisseder. Bu yüzden Claire'den uzak durmak ister. Hayatında ihtiyaç duyduğu son şey kendisini deli eden, dokunduğu her şeyi mahveden başka işe yaramaz bir kadındır. Fakat kızı Claire'i sever görüşmek ister. Ayrıca arkadaşı Nicole ile görüşmek için gittiğinde de Claire'i görmek zorundadır. Böylece uzak durması mümkün olmaz.

Nicole kardeşi Jesse'yi kocası ile yatakta yakalamıştır bu yüzden arasının kötü olduğu kardeşi kendisinden habersiz Claire'yi aramıştır. İşe yaramaz, insan değil eğitimli bir maymun olarak gördüğü annesi yerine ölmesini istediği Claire'ye karşı çok katıdır. Claire için müzik her şey olmuştur, nefes alma sebebidir. Panik ataktan dolayı artık piyano çalamadığından başka bir sebep bulmak ister. Hayatında ilk kez yaptığı şeyleri yapar. Başta her şey ters ve yanlış gitse de asla pes eden biri olmadığından mücadeleye devam eder. Kardeşi ve Wyatt ile ilişkisini yoluna koyar.

Wyatt önce Claire'nin yanlış kadın olduğunu düşünür. İş kadınlara geldiğinde eline yüzüne bulaştırır. ilişki yaşamayan biri olmasına rağmen iş Claire'ye geldiğinde kendi kurallarıyla oynayamaz. İkisinin de tüm hayatları boyunca beklediği kişiler olduğunu anlamaları çok fazla sürmez.

Claire iyi, uyumlu, harika bir karakterdi. Herkesin Claire'ye karşı tutumu çok fazlaydı. Tam bir aşk romanı değil ailevi olaylarında yoğun olduğu bir kitaptı. Yazar yine bebek, çocuk sevgisini bu kitapta da göstermiş.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »