Tanrıçanın Savaşı (Tanrıça, #2)

Profil Resmi
9 puan

Tanrıçanın Savaşı- AIMEE CARTER


‘’Seni onun için terk etmiyorum.Seni hiç kimse için terk etmiyorum. Ve asla senden daha iyi birisini bulmaya çalışmayacağım.Benim gözümde daha iyi olan birisi sensin ve keşke , keşke ben de senin için aynı şey olabilseydim.’’


Serinin çıkan her kitabının sonunda karnınızda oluşan o heyecan topuyla oturduğunuz yerde kalıyorsunuz. ‘’Burada bitemezdi’’ desenizde sayfaları çevirdiğinizde bitmiş olduğunu görüyorsunuz.


Hala bir çok olay benim için havada asılı şekilde duruyor. Hele Henry’nin son sayfalarda Kate’e karşı olan davranışları gerçek miydi yoksa büyünün bir parçasımıydı çözemedim.


Kitabı okurken öldürün şu kadını diye kızdığım yer çok oldu ama onu kimse öldürmedi.Ve Hera üçüncü kitapta karşımıza çıkacak gibi geliyor.


Ama Henry ve Kate’in gerçek anlamda yakınlaşmasını dört gözle bekliyorum , aralarına sürekli birileri giriyor ya da kötü şeyler olduğu için Henry ortadan kayboluyor.


Kısacası bu kitapta karşımıza paylaşılamayan Hades’imiz çıkıyor.Ne yapacağını bilmez bir halde…

Acı çeken bir tanrıçanın bütün tanrılara karşı isyan etmesi ve kötülüğe bürünmesini okuyorsunuz.Merak ise sayfaları hızla çevirmenize neden oluyor.Hiç beklemediğiniz anda beklemediğiniz birisi olmayacak bir şey yapıyor.


Ama en çok Ava’ya kızdım aşk tanrıçasıyım ben kocama sadık kalamam diyor ama onun için yapılmayacak bir şey yapıyor.Yuh diyorsunuz artık.


Seri çok güzel bir şekilde gidiyor.Fantastik kurgu okumayı seven herkese hitap ediyor diyebilirim ama sanırım gençler bu seriyi daha çok sevecekler gibi geliyor bana.


Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »