Tabi Ya! O Gün Kar Yağıyordu

Profil Resmi
1 puan

Fatih Candan'ın Tabi ya!O gün kar yağıyordu kitabı koyusiyah yayınları tarafından basılarak, okuyucularına ulaştı. Kitabı sevgili Fatih CanDan'dan imzalı alma fırsatını yakalayamamış biri olarak üzüldüğümü belirtmek isterim. Toplumların belleğini, kendi geçmişlerini hatırlama biçimlerini kimlik sorunuyla ilişkilendiren bu kitap, çok tartışılacağa ve uzun süre gündemde olacak gibi görünüyor. Yazarın eşsiz betimlemeleri ile süslü olan bu kitap eminimki her okuyucunun kitaplığının en üst rafında yer alacak. Ayrıca yazarın bu kitabı yazmadan önce 2gün boyunca odasına kapandığı ve sadece bu eşsiz kitaba yoğunlaştığı okuyuclar arasında kulaktan kulağa söyleniyor. Laf salatasına pek gerek yok! Kitap ayrıca kapak tasarımı konusunda da pek iddalı. Fatih Candan bu kitapla uzun süre adından bahsettirecek.

10 yıl, 6 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 3 arası yorum gösteriliyor, toplam 3 yorum.
7 kişiden 4 kişi beğenmiş.

Nice değerli kitaplar için bu denli ateşli tartışmalar yapılmıyor. Gel gör ki "üyeleri aptal yerine koydu" ifadesiyle herkeste bir sinir harbi. Kendisi hatasını anlamıştır muhtemelen, biz de bırakalım artık. Gücümüzü başka kitaplara harcayalım. Çoğu önemli kitabın altında yorum bile yok ama biz burada okumadığımız bir kitabın altını yorumla dolduruyoruz.

11 yıl, 2 ay     
4 kişiden 4 kişi beğenmiş.

Gençler, size bir şey anlatayım. Şu kitap için sitede sahte üyelerin kitabı pompalamasına ingilizcede "manufactured demand" derler. Tabi bunu siz oldukça amatörce, gözümüze soka soka yaptığınız için, doğal olarak üyelerin tepki gösteriyor.

80 sayfalık kitabın , kütüphanesinde bir tanesi kitabı olmayan, bir tane kitap okuyan kişilerin favori yazarı, edebiyat dahisi, sakalları çıkmamış Fatih Candan'ı. Bırakın bunları. İyi kitap her zaman okunur. Her zaman okuyucusunu bulur.

Kitap milyonlarca satsın hiç bir önemi yok. Önemli olan içeriktir, kalitedir. Bu kadar ucuz olmayalım. Pazarda mal satar gibi kitap reklamı yapmayalım. Okuyucu kandırmaya çalışmayalım. Üyelere mesaj atıp rahatsız etmeyelim.

11 yıl, 2 ay     
4 kişiden 2 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

değerlendirmeni beğendim ama şu bir puan ne onu anlamadım!!!

11 yıl, 2 ay     
« geri ileri »