Suya Yazılan Hayaller (Friday Harbor, #3)

8 puan

Kitap bir hayaletin düşünceleri ile başlar. İçinde bulunduğu evi almaya Sam Nolan gelir. Ev Sam'in alıp yenileyip yaşamaya başladığı evdir. Böylece hayalet Nolan kardeşler ile tanışır. Fakat onu sadece Alex görebilir. Onun peşinden gidip evden çıkabilir. Böylece Alex'in dünyasına sıkışıp kalır.
Alex Nolan marangoz ve eşinden ayrılmıştır. Eşi evi dahil mal varlığının çoğunu almıştır. Alex ise sürekli içer her geçen gün biraz daha çöker. Sam'in evinde iken kaza geçirip orada kalmaya başlayan Lucy'nin arkadaşı Zoe Hoffman ile tanışır ve görür görmez etkilenir.

Zoe'nin annesi küçükken onları terk etmiştir. Babası ise annesini hatırlattığı için onu büyükannesine bırakmıştır. Aşçılık okumuş ve evlenmiştir fakat eşi başka bir adam için kendisini terk etmiştir. Kuzeni sayesinde Friday Limanı'nda yeni bir başlangıç yapar ve onun pansiyonunda aşçılık yapmaya başlar. Büyükannesi hastalandığından son günlerini yanında geçirmesi için onun senelerdir satmadığı evini tamir ettirip taşınmaya karar verir. Evi tamir edecek kişide Alex olur. Böylece ikili sık sık bir araya gelir ve kaçmak isteseler de bazı duygulardan kaçamazlar.

Alex düzelmeye başlar ve en büyük destekçisi Zoe olur. Zoe'nin büyükannesinin bakımında ise en büyük destekçisi Alex olur. Bir de hayalet iyice devreye girer çünkü Zoe'nin yeni evi ile bir geçmişi var. Bu sayede hayaletin geçmişini ikili ile bağlantısını da öğrenmiş oluyoruz.
İkiliyi çok sevdim. Zaten Alex en merak ettiğim Nolan kardeşti bu yüzden keyifle okudum. Hayaletin hikayesi de araya girince gizem arttı ve benim merakım da arttı. Bu kitapta fantastik olaylar daha fazlaydı bir önce ki kitabında boşluklarının doldurulmuş hali gibiydi sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »