Sürpriz Balayı ( Dare Me #1)

10 puan

Lacey Garrity ailesinin hukuk firmasında pazarlama müdürüdür. Şehrin en nüfuslu iki hukuk bürosunu tek bir büyük aile şirketi olarak birleştirecek bir düğünü olur. Fakat düğün günü kocasını depoda en eski arkadaşlarından olan nedimesi ile yakalar. Baş nedimesi ve en yakın arkadaşı Cat'ın ilkokuldan beri aşık olduğu ünlü boksör abisi Galen Thomas, onu sevgilisi hakkında uyarmıştır fakat o dinlememiş ve bir kabusun içine düşmüştür. Galen yine de o günün hayatının en şanslı günü olduğunu söyler ve o zor anından onu kurtaran Galen olur.

Galen geçmişte tam Lacey'e karşı hisleri değişmişken Lacey kocasını bulur ve Galen de böylece aklını ondan uzaklaştırır. Yardımını isteyen Lacey'i göl evlerine götürür. Orada sarhoş olup biraz takıldıktan sonra balayı için ayarladıkları Porto Riko'ya gitmeye çok hevesli olan Lacey'e oyun oynarken kocası olmadan balayına gitmesi için meydan okur ve ona eşlik edeceği sözünü de verir. Böylece ikili kendilerini balayı odasında çift olarak bulur.

Önceden birbirlerine karşı hisleri olan ikilinin duygularının tekrar yüzeye çıkması tabi ki fazla sürmez.Aşırı kontrolcü Lacey, Galen sayesinde sonunda kendi hayatının kontrolünü elini geçirip,kendisini mutlu eden şeyleri yapan,sınırları zorlayan biri haline gelir.
Kitabı ve ikiliyi sevdim. Tatilleri de aşk itirafları da çok keyifliydi. Yazarın en sevdiğim kitabı oldu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »