Sürgün (The Mccabe Trilogy,# 2)

8 puan

Sürgün, McCabe üçlemesinin ikinci kitabı. İlki İskoçyalı’nın Kollarında ikincisi ise Asla Bir İskoçyalı Sevme. Diğer kitabı yıllar önce okumuştum Koridor yayınları sağolsun kitabın baskısı bittiği gibi daha da çıkarmadı ki benim kitabın çıktığından bile haberim yoktu yazarın çevrilmiş kitaplarına baktığımda görmüştüm. Sahaflarda bulması da zor ben sonuncusunu Ukitap’tan satın aldım bunu ise sahafta buldum.
Konusuna kısaca değinecek olursam McDonald klanına evlilik hazırlığı için giden Alaric McCabe yolda pusuya düşürülür ve klanından sürgün edilmiş Keeley tarafından bulunarak tedavi edilir. Tabi McCabe kardeşlerinden ikisi gecenin bir vakti kızın başına karabasan gibi dikilip onu evinden kaçırırlar. Kardeşini öldürmeye çalışmadığı anlaşılınca, Ewan’ın karısı Mairin için klanda kalması istenir. İlk kitaptaki karakterlerimiz bu kitapta bol bol varlar anlayacağınız. Karşılığında ise dışlanmayacağı bir halkı olacaktır.
İkinci kitabı ilkinden kesinlikle daha çok sevdim. Alaric’in aşkını kitabın başından beri hissediyorsunuz ve cidden onlarınki de bayağı imkansızdı tabi sonunda kardeşlerden biri olaya el atınca sorun çözülmüş oldu. Keeley’e bayağı üzüldüm neyse yapan da bayağı ağır bir ceza aldı o döneme göre. Duyguları bu kitapta daha bir hissettim. Kapağa da bayıldım çeviriye de yalnız benim aklıma takılan tek şey Keeley’in Alaric’e sürekli asker diye hitap etmesi oldu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »