Sürgün (The Mccabe Trilogy,# 2)

8 puan

Bir kitabın her sayfasında mı buram buram aşk olur arkadaş! Okurken o kadar keyif aldım ki anlatamıyorum bile.... Eğlendim, güldüm, hatta bazı yerlerinde kahkaha atmak istedim.... romantizm desen her sayfadaydı.Ve müthiş duygusal olan kısımlarda mevcuttu.Yani okurken zevkten dört köşe oldum :)
Alaric McCabe-Keeley McDonald McCabe aşkını iliklerime kadar hissetim.Hele hiç zahmetsizce birbirlerine açılmaları 'seni seviyorum ' demeleri yok mu ? İçimi ısıttı içimi !!!Serinin ilk kitabından Ewan ve biricik aşkı Mairin'i tekrar tekrar görmek çok mutlu etti beni... Zaten seri kitapları bu yüzden seviyorum.Bir önceki kitaptaki kahramanların nasıl yaşamlarına devam ettiklerini görmek beni mutlu ediyor.Eski arkadaşlarla yol üstünde karşılaşmak gibi :)
Ve tabiki her zamanki favorim 'Caelen McCabe '
üçüncü kitap onun hakkında ve ben ilk kitaptan itibaren onun hikayesini fazlasıyla merak ediyordum.Sürgün kitabıda gösterdi ki bahtsız kızımız Rionna McDonald 'la evlenmek ona düştü.Daha şimdiden müthiş koruyucu bir eşin sinyallerini aldım doğrusu.Zaten Caelen'nin her hali bir süpriz olduğu için, üçüncü kitabın bir an önce çevrilip çıkması için sabırsızlıkla bekliyorum.Ahhhh Caelen! şimdiden senin için meraklanıyorum. bence en güzel senin hikayen olacak ve Alaric'ide Ewan'ıda geride bırakacaksın canım benim :)
Her neyse canlar bu seriyi tavsiye üzerine tavsiye ediyorum... mutlaka okuyun. Güzel zaman geçireceğize canı gönülden inanıyorum. İyi okumalar :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »