Siyah Kan

9 puan

Siz hiç tamamen oksijensiz bir ortamda boğularak ölmüş bir insanın kan rengini merak ettiniz mi? Kanın bu renginden tahrik olup boşalan birini tanıdınız mı? Peki ya bu kanı israf etmemek için, sadece Güneydoğu Asya'nın dağlarında yetiştirilen balı, yaraya sürerek onun pıhtılaşmasını sağlayan bir insanı tasvir edebilir misiniz?
Bana göre bu kitap, klasik katil-polis kitaplarına benzemiyor. Hatta kitapta polis arka planda yer alıyor. Bu kitap Freud'un görüşleriyle iç içe gelişiyor, psikoanalist kuram yoğun olarak işlenmiş ve yazar, ana karakterin geçmişiyle ilgilenerek bu geçmişin kişilikleriyle olan ilişkiye önemli yer ayırıyor. Bir psikolojik danışman adayı olarak oldukça ilgimi çekti.

10 yıl, 9 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 5 arası yorum gösteriliyor, toplam 5 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Nasil okucam bulamadim yaa :))

9 yıl, 9 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Nasıl okuyacağım derken? :)

9 yıl, 8 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

daha güzel anlatılamazdı. :) kesinlikle katılıyorum.. okurken insan kendinden geçiyor bırakamıyor kitabı... kitaba dair ezberleri bozuyor..

10 yıl, 9 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

arkadaşım burası kitap okuma sitesi değil ki kitabı alıyorsun kitapçıdan,kütüphaneden yada arkadaşından okuyorsun sonra gelip burada değerlendirme yapıyorsun o kitabı okuyanlarla kitabı tartışıyorsun yada okumak istediğin bir kitabın yorumlarına bakıyorsun. demem o ki kitap okumaya geldiysen yanlış geldin kitabı okuyup gelmek lazım buraya :)

9 yıl, 7 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.
Profil Resmi

Ya bu stede sanal mi okuyoruz kitaplari indiryo muyuz. Gerci yine soruya soruyla karsilik verceksiniz :)

9 yıl, 7 ay     
« geri ileri »