Siyah Buz

5 puan

Öncelikle kitaba başlamadan önce beklentim çok yüksekti o yüzden biraz hayalkırıklığı yaşadım. Yanlış anlaşılmasın kitap güzeldi ama benim kendimi hazırladığım kadar değildi. Olayları ve kişileri belli bir yere geldikten sonra tahmin edebiliyorsunuz zaten ama olayların sonlanması ve kitabın sonu tahminlerimden uzaktı. Sanırım kitabın sonu benim en çok beğendiğim kısmıydı. Cidden çok güzeldi.

Kitabın konusuna gelecek olursam eğer Britt ve yakın arkadaşı Korbie tatilde dağ yürüyüşü yapmaya karar veriyorlar ama planlamadıkları bir şey var: kar fırtınası. Yardım istemek için bir kulübeye sığınıyorlar ve asıl olaylar bundan sonra başlıyor.

Dediğim gibi kitap aslında güzeldi ama benim okuduğum yorumlarda o kadar abartılmıştı ki açıkçası ben ağzım açık okuyabileceğim bir hikaye beklemiştim. Ha kitap yer yer şaşırttı mı? Evet. Onun dışında konusu çok da abartılacak bir şey değildi. Ama sırf sonu için bile okunur. Çok tatlı bir finaldi bence. Yakın arkadaş olarak Caz, Korbie'den daha sevimli değil miydi sizce de?
Özetlersek heyecanla okuyabileceğiniz güzel bir kitaptı. Siyah Buz'a bir şans verebilirsiniz.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »