Sımsıcak (Daughtry Ailesi, #1)

5 puan

Rafael Daughtry orduda geçirdiği yıllardan sonra evine ölen amcası ve oğullarından kalan dük unvanı ile döner.Döner dönmezde Charlotte ile karşılaşır.

Charlotte Seavers komşusu ve küçüklüğünden beri aşık olduğu Rafael'in yokluğunda ikiz kız kardeşleri ile ilgilenmiştir. Kardeşleri abilerinin ağzından onlara bakan halalarına,halalarının ağzından da abilerine mektup yazıp bu sayede aylar boyunca istediklerini yapmışlardır. Bunu fark eden Charlotte bunun hesabını sormak için kızların yanına giderken karşısına çıkan Rafael'in atından düşmesine sebep olur. Rafael altı yıl burnu bile kanamadan savaştıktan sonra evine geldiği ilk an Charlotte yüzünden yaralanır. İkili yıllar sonra yeniden bir araya gelir. Charlotte Rafael'in kardeşlerini korumak için onlara baktığını ve yanlarında kaldığını söyleyince de ikili sürekli bir arada kalır.

Rafael'in yıllar sonra gördüğü kardeşleri,üzerine kalan sorumluluklar onu korkutur. Charlotte sayesinde bir dük gibi davranmaya başlar. Unvanı ve kardeşleri konusunda kendisine yardım etmeye başlar.Bu süreçte önce birbirlerinden kaçarlar sonra eski dostluklarını yeniden kurarlar. Rafael'in de Chorlotte gibi hep aşık olduğunu anlaması uzun sürmez.
Bir de Rafael'in yokluğunda Charlotte Rafael'in kuzenlerinden biri ile nişanlanmak zorunda kalmıştır ve arada Rafael'in başına kazalar gelir.

Kitap çok durağan. Kadın karakter çocukluğundan beri aşık ama öyle yoğun bir aşk hissedilmiyor hatta aşk hiç hissedilmiyor. Heyecan hiç yok. Yazar kazalar ile bir gizem katmaya çalışmış ama istenileni hiç veremedi.
Rafael ile gelen komutan arkadaşı Fitz ile kardeşi Lydia arasında da bir şeyler başlar fakat sonu kötü biter. Bu durum üzücüydü. Zaten bunun dışında kitapta duygusal hiç bir şey yok.Kız kardeşler kitaba renk katan tek şeydi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »