Sımsıcak (Daughtry Ailesi, #1)

6 puan

Sımsıcak-Kasey Michaels

Pek begendigim bir kitap olamadi ne yazık ki. Dört kitaplık bir seri serinin diğer kitapları nasıl olur bilemem ama bu ilk kitap fazla durağan ve sakin geldi bana..

Askı pek hissedemedim.

Yazar ask ve tutkuya ek olarak,dostluk,arkadaslıgida isliyordu. Ama maalesef heyecan yoktu. Hikaye Napoleon savası zamaninda geciyor...

Savastan Amcasi ve kuzenlerinin bir deniz kazasinda ölmesi ile bir dük olarak dönen Rafael Daughtry Düklügü ogrenmek ve ikiz kızkardeşlerine göz kulak olmasi icin cocukluk arkadasi Charlotte'den yardim görür.

Charlotte'nin cocuklugun dan beri asık oldugu Rafael ile tekrar karsilasmak onu mutlu etsede Charlotte'ye göre köprünün altından cok sular gecmistir.
Ama onun dostlugunu arkadaslıgini özlemistir. Rafael'in ele avuca sıgmayan ikiz kız kardeslerine o ve annesi yokken gözkulak olmus malikane de onlarla birlikte kalmistir. Rafael yokken sürpriz bir sekilde olen kuzenlerinden biri ile nisanlanmistir. Bunu duyan Rafael'in bu haber hic hosuna da gitmemistir.

Amcasi ve kuzenlerinin ölümü, Charlotte'nin nisani ve annesinin hastaligi derken cok seydeki sırrin gercek nedenini Rafael ögrendikce yeni olaylar sayesinde Charlotte ile araşindaki dostluk ve arkadaslik, ask da gelismeye baslar öyleki evlenmek icin baska bir kadinı düsünemez bile.

Savastan evine silah arkadasi Fitz ile dönen çicegi burnundaki dükümüzün kiz kardesi Lydia ile Fitz arasinda romantik rüzgarlar esmeye baslar. Ani bir emir ile Fitz cepheye tekrar donmek durumundadir.
Konu kisaca böyle.
Kesinlikle tekrar okuyacagim kitaplardan degil.. Askin yavas yavas gelismesini seviyorsaniz zevk ile okuyabilirsiniz.Serinin diğer kitaplarını da bakarsak:)) Diğer kitaplar daha iyi olabilir..Ama bu ilk kitap çok sakindi:))

Daughtry Family
1. How To Tempt A Duke (2009)(Sımsıcak)
1. How to Woo a Spinster (2009)
2. How To Tame a Lady (2009)
3. How to Beguile a Beauty (2010)
4. How to Wed a Baron (2010)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »