Şeytanın Kolyesi (Kolye Üçlemesi, #2)

8 puan

Şeytan’ın Kolyesi, Kolye üçlemesinin ikinci kitabı. Tabi ben bilmeyerek aldım okudum ve üçlemenin özellikle son kitabını büyük bir merakla bekliyor olacağımın garantisini verebilirim.
Ben tarihi aşk romanlarının hafif dilini genelde pek sevmem ama kitapta beni rahatsız eden bir şey olmadı. Türe yeni başlayanların fazla zorlanmayacağını düşünüyorum tabi öncelikle Gelinin Kolyesi’ni alıp okuyun oranın kahramanları burada da gözüküyor ilki okusam o sahneler daha zevkli olurdu benim için. Serinin geçmiş karakterlerinin farklı kitaplarda gözükmelerini seviyorum.
Grace, Harmon Jeffries’i idamından kaçırdıktan sonra yaptığı bir gemi yolculuğu sırasında Ethan Sharpe tarafından alıkoyulur. Kadının Jeffries’in kaçışında parmağı olduğunu biliyor ama kızı olduğunu bilmiyor tabi biz kitabın başlarında bu durumu öğreniyoruz. Grace, annesi başka bir adamla evli olmasına rağmen farklı bir adamın Harmon Jeffries’in kızı.
Yasal bir korsan olan Ethan Sharpe sizi tam anlamıyla sinir edebilecek bir karakter. Gerçi mürettebatının ölümünden sorumlu tuttuğu adamın kızı ile bağının olmasını istemiyor bir nebze anlayabiliyorum ama o da bayağı tutarsız davranıyor bir öyle bir böyle mesafeni koyacaksan tam koy bari.
Olaylar olaylar… Kitapta karakterlerimizin başına bir sürü şey geliyor, hareketi durmuyor ben sadece biraz daha karakterlerin duygularının da ön plana çıkmasını tercih ederdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »