Şeytani Aşk

6 puan

Kurgu ve karakterler açısından gayet başarılı bir kitap olduğunu belirtmenin akabinde arka kapaktaki '' +18'' ibâresini dikkate almanızı öneririm , çünkü oraya +18 yazanın bir bir bildiği varmış meğerse .
Michael , Lucifer , Mahşerin Dört Atlısı , Başmelekler , kıyamet gibi unsurları barındırmasından sebep kitabın bir miktar Supernatural etkisinde kalmış olabileceğini düşünmüştüm ama yanılmışım . Supernatural ile zerre kadar benzerlik yoktu . Ayrıca kitabı okumayı planlıyorsanız eğer , hangi dîne mensup olursanız olun kitabı okumadan evvel beyninizdeki melek tasvirini silin . Çünkü alışık olduğunuzun dışında meleklerle hatta Başmeleklerle karşılaşacaksınız ve bu +18 'lik duruma melekler de dahil .
Yazar , karakterleri nakletme açısından oldukça başarılı. Her kahramanın karakteri , kitap içerisindeki rolüne birebir uyuyor . Fakat ben Lucifer'ın biraz arka palana itildiğini düşündüm . Çünkü kitaptaki '' büyük kötü '' her zamankinin aksine Lucifer değildi ve sanıldığının aksine Başmeleklerin lideri Michael ile kavgalı falan da değillerdi .
Fazla spoiler vermeden sözün özüne gelecek olursak , başarılı bir kitaptı . Ufak tefek eksiklikler arada sırada gözüme ilişip zihnimi kurcalasa da dişe dokunur bir kurgu hatasına rastlamadım.Kitapta bir hayli yer tutmakta olan cinsel içerikten rahatsız olmayacaksanız okuyun , lâkin bir kez daha söylüyorum +18 'dir.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »