Şeytan Tüyü (FBI/US Attorney, #1)

8 puan

"Sizinle tekrar görüşmek güzeldi Ajan Pallas. Nebraska'daki üç yılın, hıyarlığınızı azaltmadığını gördüğüme sevindim."
~

Şeytan Tüyü bitti! Uzun süredir alıp almama konusunda kararsız kaldığım bu kitabı D&R'ın 9.90 indiriminden alıp hemen okudum. Ve iyi ki de almışım dedim.

Öncelikle kapağına bakıp da sıradan bir kitap olduğunu düşünmeyin ben öyle düşünmüştüm. Kitap bu konuda beni tamamen yanılttı. Hafif ve sürükleyici anlatıma sahip bir şeyler okumak isterseniz doğru yerdesiniz.

Kitap polisiye aşk tarzında ve çok akıcı bir dile sahip. Yer yer güldürmeyi de başarıyor. Özellikle Phelps, Kamin, Wilkins ve Jack'in bir arada olduğu bölümleri okurken çok güldüm ben. Okuyanlar beni anladı.. Tamam, Jack asıl adamımız ama Wilkins ayrı bir tatlı değil miydi ya? İyi-kötü polis olayının bir numarası!

Kitabın konusu kısaca şöyle: Savcı yardımcısı Cameron Lynde bir cinayete şahit olur ve bu davada görevlendirilen FBI ajanı 3 yıl önce onu ulusal televizyonda beceriksiz olduğu gerekçesiyle rezil eden Jack Pallas'ın ta kendisidir.

FBI/US Attorney serisinin ilk kitabı Şeytan Tüyü. Bildiğim kadarıyla serinin 5 kitabı daha var ama henüz Türkçeye çevrilmemiş. Bu arada @ephesusyayinlari'nı bir kez daha bu harika cilt renkleri için kutluyorum. Cilt renginin muhteşemliği!

Kısacası şu sıralar okuyacak sevimli, sürükleyici ve hafif bir şeyler arıyorsanız ve polisiye aşkı seviyorsanız bu kitabı tavsiye ediyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »