Şeytan Diyor ki (Cehennem Kulübü #1)

10 puan

Yakışıklı Rotherstone Markisi Max,Cehennem Kulübü üyesidir. Bu kulüp dışarıdan her türlü ahlaksızlığın yapıldığı bir kulüp olarak görülse de aslında ülkeyi korumak için bir araya gelen savaşçılardan oluşmaktadır. Kulüp babadan oğula geçen çocukların küçük yaşta evlerinden alınıp yetiştirildiği bir kulüptür. Babası Max'ı yontulsun şimdiki haline dönüşsün diye teşkilata göndermiştir.Savaş bitmiştir Max eğiticisinin de tavsiye ettiği gibi itibarını temize çıkarmak için evlenmeye karar verir. Artık sakin bir hayat ister. Sivil bir vatandaş olarak ilk işi servetinin tüketildiği beceriksiz birkaç neslin ardından ailesinin lekelenmiş adını temizlemektir.Arzuladığı hedefe onu en hızlı ulaştıracak olan evliliktir. Rotherstone lordlarının karanlık şöhretini tersine çevirmeye başlarken kendisine yardımcı olacak en mükemmel araç doğru gelini bulmaktı. Bu yüzden yeni bir av başlar. Bu sefer bir düşman ajanını avlamayacaktır. Yeni görevi eş bulmaktır. İhtiyacı olan itibarını temize çıkaracak uygun bir gelindir. Avukatına uygun bir gelin listesi yapmasını söyler, ilgisini çeken tek isim ise listenin sonunda ki tavsiye edilmeyen Daphne Starling'dir. Bir aileye bir skandal isim yeterdi. Kendi kötü namını unutturacak,çok iyi şöhretli bir eşe ihtiyacı vardır. Kişisel olarak başkalarının kendisi hakkında ne düşündüğünü umursamazdı ama ileride sahip olacağı çocukların kendisi gibi toplumdan dışlanmasını istemez. Ailesinin adını temizlemek varislerine yaşamın her türlü avantajını vermek demekti. Para Londra sosyetesinde ne saygı ne de cemiyete gerçek bir aidiyet yaratabilirdi. Bu iş ancak kusursuz bir soydan gelen ve herkesin sevdiği bir kadınla evlenerek olabilirdi. Kısa süre öncesine kadar Daphne'nin tam aradığı kadın olduğunu düşünmüştür. Fakat reddettiği bir talibi kuyruk acısından Daphne'nin adını çıkarmış adı evlilik tekliflerini reddeden biri olarak kalmıştır tabi bu Daphne' nin ilk reddettiği teklif değildir. Ayrıca reddettiği adam Max'ın çocukluğunda ki can düşmanıdır. Bu skandalı umursamayan Max Daphne'nin peşine düşer, birkaç tesadüf ayarlar böylece tanışmış olurlar.

Daphne karşı koyulamaz güzellikte,masum,akıllı biridir. Max den hoşlansa da üye olduğu Cehennem Kulübü ve duydukları geri çekilmesine, kaçmasına neden olur ama kaçan kovalanır. Max'in Daphne'nin zor durumda olan babasına para verip evlilik anlaşması yapması Daphne'i sinirlendirse de sonunda dayanamaz ve bu evlilik olur. Max az uğraşmadı bunun için.Evlendikten sonra Daphne de kulüp hakkında ki gerçekleri öğrenir böylece bir şey gizli kalmamış oldu.

Kitap çok akıcıydı, çok sevdim. Evlilik kaçıp kovalamaca bana İçinde Aşk Saklı kitabını hatırlattı daha çok sevdim. İyi ki okumuşum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »