Sevgim Sana Ait (The Wallflowers, #3)

9 puan

2015 yılını okumaktan keyif aldığım bir kitapla bitirdim.Sevgim Sana Ait #Lisa Kleypas ın en duygusal,en romantik kitabıydı bana göre.

Süs bitkileri adını verdikleri grubun en sessiz en utangaç kekeme kızı Evie'nin kabuğundan sıyrılıp kendi kararlarını veren cesur biri haline dönüşmesi okurken, kötü geçmişiyle çapkın ST Vincent'in da görünenin aksine iyi ve duyarlı biri olarak okumak gerçekten keyifliydi. Özellikle Vincent'in Evie karşı duyarlı davranışları çok hoştu. Bence en iyi Lisa Kleypas çiftİydi. BU güzel çiftin hikayesini okurken,hikaye içinde ( Hathaway Serisini önce okuduğum için ) Cam Rohan'ı görmek ise beni ayrı bir memnun etti .Ben tabii ki Cam hayranı olarak Cam Rohan'ın kumarhane geçmişi hakkında bu kitapta biraz daha bilgi sahibi olup, kendisine yine hayran oldum.

Sıkılmadan bir çırpıda okuyacağınız güzel bir hikayeydi. Zaten Lisa kitaplarının özelliği olan kolay okunan ve akıcı anlatımıyla hikayeyi sevmemek elde değil.Tabi bunu söylerken çevirmeni unutmamak lazım. Ben çok beğendim. Bu tarz kitap okumayı seviyorsanız kesinlikle LİSA KLEYPAS 'ı okumanızı öneririm.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »