Sevgi Uğruna Yaptıklarımız

8 puan

Sevgi Uğruna Yaptıklarımız // Kristian Hannah

Değişmez Kristian Hannah kitaplarından bir tanesini daha okumuş ve ağız tadıyla bitirmiş bulunmaktayım.
Yine duygu yüklü ve yine sürükleyici,nasıl bittiğini anlamadığınız bir sonla okurlarına her duyguyu peşpeşe yaşatan bir yazar olduğundan bahsetmeme gerek yok sanırım.
Her türden kitap okuyabilirsiniz ama bu yazar bence türünün tek örneği. Evet bu kadar iddialı olabilirim bu yazar için. Çünkü okurken kendinizden bir parça bulabileceğiniz hayatı işliyor kitaplarında.

Angie on dört yıl süren evliliğinde çocuk sahibi olabilmek için her türlü yolları deneyen,kendi çocugunu dogduktan kısa bir süre sonra kaybeden bir kadın. Kocası Conlan ile artık yollarının ayrıldığını düşünürler zira her ikiside bu yıllarda çok yıpranmıştır.
Angie boşandıktan sonra doğduğu kasabaya,annesi ve ablalarının yanına geri döner. Babasından kalma ve iflas etmek üzere olan restoranın işlerini devralır ama tum bu koşuşturma hayatında ki eksikliği gideremez.

Lauren alkolik annesine rağmen anne sevgisine hasret olsada ,okulun en başarılı öğrencisidr. Tam bursla okuduğu liseden başarı ile mezun olmasına,sevdiği David ile yakın bir üniversiteye gitmenin hayallerini kurar. Hesapta olmayan olaylar ve çıkmaz sorunlar Lauren ve Angie’yi birbirine yakınlaştırır.

Ve olaylar bir şekilde ,
Laurenin yıllardır annesinde bulamadığı sevgiyi Angie de bulmasına,Angie’nin ise özlemini çektiği evlat sevgisine ilaç niyetine dönüşür.
Ama hesaba katmadıkları bir şey var ki,her iki karakteri çıkmaz bir yola sokar.

Ve tabii ki bu kısımdan sonrasını siz okurlar okurken yaşayacak ve HANNAH’ın kalemine bir kez daha hayran kalacaksınız.

Diğer Kristian Hannah kitapları gibi şiddetle tavsiye ettiklerimden olan mükemmel bir kitap..
Şimdiden keyifli okumalar dilerim…

SeRpiL….

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »